Den nybagte far tager selfie med sin søn - Moren i baggrunden har fået millioner til at reagere

Foto: Facebook
Da Amanda og Ken blev forældre til deres andet barn, tog Ken en selfie med deres nyfødte søn. Nu har billedet spredt sig til hele verden.

Mest læste i dag

Amanda og Ken var både glade og stolte over at være blevet forældre til deres andet barn.

Og det besluttede Ken sig for, at han gerne vil dele. Derfor tog han et billede af sig selv, der holder sin nyfødte søn i armen kort efter fødslen. Dette billeder har nu - noget uventet - spredt sig til hele verden.

I baggrunden kan man nemlig se Amanda, og det er faktisk hende, der har delt billedet på Facebook med en tekst, hun selv har skrevet. Budskabet i denne tekst er årsagen til, at billedet er blevet delt i vilden sky.

Foto: Facebook

Du kan læse hele Amandas tekst herunder:

"Moderrolle ucensureret.

Jeg vil gerne dele dette billede, fordi det er ægte. Billedet viser, hvordan det er lige efter en fødsel; råt, fantastisk, hysterisk sjovt og rodet.

Det er uden tvivl en helt vidunderlig oplevelse at få en baby. Men virkeligheden omkring en fødsel bliver der ikke talt meget om.

Der er få mennesker, der tager billeder af denne periode. Mange mennesker vil sikkert have føle sig dårligt til mode ved at se dette billede, men hvorfor skulle man det? Jeg kan ikke forstå det! Men det er det nok blevet sådan, fordi man ikke taler om denne periode.

Vi bør alle omfavne alle aspekter af en fødsel. Endda også øjeblikke som dette. Brug gerne en god portion humor.

For hvad siger mere 'velkommen til rollen som mor', end at få en stor mor-ble på efter fødslen?

Og for dem, der undrer sig, var det mig, der offentliggjorde dette billede. Ikke min mand."

Tilsyneladende er der rigtig mange, der har følt sig inspireret af at læse Amandas tekst på Facebook.

Opslaget er nemlig blevet delt og kommenteret i så stort et omfang, at både billedet og teksten nu er blevet set af flere millioner personer verden over.

Med sit opslag havde Amanda et ønske om at vise og fortælle, at det at blive mor ikke er noget, man skal skamme sig over. Man skal omfavne det hele - også det at få en 'mor-ble' på efter fødslen.

Anbefalet til dig