Den store bagedyst-stjerne afslører: Med i dette års Vild med dans

18/8/21 06:10

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Når Vild med dans blænder op for en ny sæson den 10. september, bliver det med bagedyst-stjernen på dansegulvet.

Inden længe skydes dette års sæson af Vild med dans i gang - og allerede nu, afsløres de 12 nydansere én for en.

De seneste dage er det blevet afsløret, at vi blandt andet kommer til at se Mascha Vang, Jimilian, Jacob Haugaard og Pernille Blume på dansegulvet i år. 

Og nu afsløres endnu et kendt ansigt - vi kommer nemlig til at se Micki Cheng som blev landskendt i Den store Bagedyst, folde sig ud på dansegulvet i år.

Det afslører han på sin Instagram profil.

"NU er hemmeligheden ENDELIG AFSLØRET!!! Jeg skal være med i VILD MED DANS!!," lyder det i opslaget, hvorefter han fortsætter:

"Og jeg glæder mig bare helt, helt, helt vildt meget, og jeg håber virkelig, at I har lyst til at se med. Det har været en kæmpe drøm at få lov til at være med, og nu er jeg her!! WOOOHOOOO!!!"

Micki Cheng blev landskendt, da han kom til finalen i fjerde sæson af Den store bagedyst  i 2015, der blev sendt på DR. Året efter vandt han 'Den store jule- og nytårsbagedyst' med den tidligere deltager Luna Richardt. Foto: DR

Micki Cheng blev landskendt, da han kom til finalen i fjerde sæson af Den store bagedyst  i 2015, der blev sendt på DR. Året efter vandt han 'Den store jule- og nytårsbagedyst' med den tidligere deltager Luna Richardt. Foto: DR

Varm modtagelse

Han tilføjer også, at han knap kan være i sin krop af glæde og spænding over at skulle være med. 

Hvem Micki Cheng skal danse med, er stadig ikke afsløret - men han spørger sine følgere, hvem de mon synes han skal danse med:

"Gad vide, hvem der der bliver min partner?!? Hvem synes I, at jeg ville passe bedst sammen med?!? Karina, Mille, Jenna, Asta, Claudia, Malene eller Camilla?!," lyder det.

Han slutter også af med at skrive, at han "overhovedet" ikke kan danse. 

Begejstringen hos Mickis følgere er ligeså stor som hos ham selv, og begejstrede kommentarer er allerede strømmet ind til opslaget. 

Hvordan det går Micki Cheng, det får vi at se, når Vild med dans-premieren ruller over skærmen fredag den 10. september. Du kan se Vild med dans på TV 2 og TV 2 PLAY.

Du kan se hele Micki Chengs opslag her.