'Den store bagedyst'-stjerne deler glædelig nyhed

17/2/23 09:51

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Vinderen af 'Den store Jule- og Nytårsbagedyst' deler nu en glædelig nyhed med sine følgere.

Hun brillierede i 'Den store bagedyst' 2022. Faktiskt brillierede hun så meget, at hun vandt titlen 'Vinder af den store Jule- og Nytårsbagedyst 2022'.

Michelle Olsen kan dog bage andet end 'bare' kager. Hun kan også bage babyer- og nu er der en lille ny på vej.

"Alle 4 er klar til sidste dag på pisterne, inden turen går hjem i nat . Vores skiferie, kan man vidst kun kalde meget spontan da vi købte den 4 dage inden afrejse, men dejligste beslutning har det været. Det 4. lille menneske, har de første 3 måneder virkelig forvoldet mig ustyrlig meget kvalme og utal af opkastninger," skriver den gravide amatørbager på sin Instagram.

Den lille baby inde i maven har altså budt den kommende mor til to meget kvalme og opkastning, men heldigvis ser det ud til, at Michelle Olsen har det godt, og glæder sig til, at tre bliver til fire.

"Her på ferien, har vi virkelig kunne mærke hvor meget vi har haft brug for at slappe fuldstændig af, og mærker nu at energien heldigvis stille og roligt vender tilbage. Vi er helt vildt spændte og taler daglig med Vilfred om, hvad der er inde i mors mave og glæder os til at møde endnu en dejlig personlighed," afslutter hun sit opslag på Instagram.

På billeder smiler hun stort og viser den fine mave frem.

Stort tillykke!