Du og dine venner er forpligtet til at nyde et godt måltid eller to ude, når I er på en dejlig ferie.
ValuePenguin anslår, at det gennemsnitlige beløb, som en person bruger på mad på en fire-nætters indenrigsrejse, er 780 kroner. Ingen ønsker vel at smide gode rester ud, så de fleste ville måske tage resterne af deres måltid med tilbage til hotellet.
Mange mennesker begynder at bekymre sig om deres mads tilstand, når den først er opbevaret i et minikøleskab på hotellet.
I et forum kaldet DC Urban Moms and Dads udtrykte nogle hotelgæster deres bekymringer over, at temperaturen i et minikøleskab på et gæsteværelse var for høj. Det skriver thelist.com.
"Er de primært beregnet til drikkevarer i stedet for egentlig mad, der skal opbevares koldt for at forhindre fordærvelse?" undrede en bruger sig.
Så nu kan man så spørge: Er det sikkert at opbevare fødevarer minikøleskab på hotellet?
Måske er det noget, du ikke har lagt mærke til. Nogle gange bliver det minikøleskab på dit hotelværelse ikke brugt meget på en ferie - men hvis du regner med, at det holder dine frosne grøntsager kolde eller din medicin ved den angivne opbevaringstemperatur, er det at kende køleskabets temperatur vigtig viden.
U.S. Food and Drug Administration anbefaler, at du opbevarer dit køleskab ved/under 4 grader.
Dette er ikke kun forslag, du bør overveje at følge - mad er mindre tilbøjelig til at fordærve og opbygge skadelige bakterier ved disse temperaturer. Dette inkluderer rester og "doggie bags", som du tager med hjem fra restauranter.
Temperaturer, der er højere end de anbefalede, udsætter din mad for at være i "farezonen".