Derfor ryger ingen ud af 'Vild med dans' i aften

Foto: Shutterstock

I aften går det igen løs på dansegulvet i 'Vild med dans', men til forskel for de øvrige aftener, er der ingen, der sendes hjem denne gang.

Aftenens udgave af 'Vild med dans' bliver en særlig udgave. Der er nemlig ingen af de seks tilbageværende par, der bliver sendt hjem.

Det skyldes, at der i denne udgave af det populære program sættes fokus på kræft i anledning af 'Knæk Cancer'-ugen på TV 2.

At ingen af de seks tilbageværende par er i farezonen for at ryge hjem, er dog ikke den eneste forskel. I aften vil der nemlig også være tre helt almindelige danskere på dansegulvet, når tv-studiet skiftes ud med den scenen på Det Kongelige Teater.

Fælles de tre personer, der skal danse i aften, er, at de alle har haft kræft inde på livet. De deltager i aftenens program med hver sin professionelle danser for at samle penge ind i forbindelse med lørdagens 'Knæk Cancer Live'. Det afslører TV 2.

De seks tilbageværende par får naturligvis også æren af at slå sig løs på den gamle scene på Det Kongelige Teater. Ingen af dem vil dog blive stemt ud, men det betyder ikke, at hverken dommerkarakterer eller seerstemmer er irrelevante. TV 2 oplyser nemlig, at de tager dem med videre til næste uge.

Til trods for, at det først er fredag den 5. november, at det næste par forlader 'Vild med dans', har eksperterne hos Danske Spil allerede haft regnemaskinen fremme. Og der er tæt løb mellem to af de seks par.

Ifølge Danske Spil er der størst sandsynlighed for, at det bliver Michelle Kristensen og Mads Vad, der må sige farvel til dette års udgave af 'Vild med dans'. Spiller man på, at de forlader programmet, giver det nemlig kun 2,10 gange igen.

Michelle Kristensen og Mads Vad er dog tæt forfulgt af Micki Cheng og Jenna Bagge, der kun giver 2,75 gange igen, hvis de stemmes ud. I den anden ende af skalaen finder man Pernille Blume og Morten Kjeldgaard, der giver intet mindre end 50 gange igen.

Endvidere er der fortsat tiltro til, at det også er elitesvømmeren og Morten Kjeldgaard, der vinder hele konkurrencen. Vinder de 'Vild med dans 2021', giver de nemlig kun to gange igen. Andenpladsen deles af hhv. Lise Rønne og Silas Holst samt Jimilian Ismaili og Asta Björk, der begge giver fire gange igen.