Det skulle han ikke have sagt: Dette ord afslørede pins Harry

13/1/23 11:10

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Adfærdskonsulent Greg Hartley hævder, at prins Harry gav signaler om en "intern konflikt", da han blev spurgt om at tale med prins William og kong Charles III.

En kropssprogsekspert har hævdet, at prins Harry skulle have undgået at sige ét bestemt ord i sit nylige interview med Anderson Cooper, da det viste hans "interne konflikt".

Adfærdskonsulent Greg Hartley analyserede Harrys interview med den amerikanske tv-station, da han opdagede den såkaldte fejl.

I interviewet, som blev sendt på CBS den 8. januar, blev prins Harry spurgt om, hvorvidt han ville vende tilbage til kongefamilien.

"Bolden er meget på deres bane, men Meghan og jeg er blevet ved med at sige, at vi åbent vil undskylde for alt, hvad vi har gjort forkert," hævdede han.

"Men hver gang vi stiller det spørgsmål, er der ingen, der fortæller os detaljerne om, hvad vi gjorde forkert. Der skal være en konstruktiv samtale, en der kan foregå privat, som ikke bliver lækket" tilføjede han.

Men Greg hævdede, at brugen af ​​ordet "specifikke" var en fejl af Harry og blot var et eksempel på den "kognitive dissonans" eller "interne konflikt", som prinsen følte. Det skriver Daily Star.

"Han bruger et ord, som jeg ikke tror, ​​han nogensinde skulle bruge, og det er 'specifikt'," sagde eksperten.

"Med Mandy Patinkins berømte ord tror jeg ikke, at det ord betyder, hvad du tror, ​​det betyder. Jeg tror ikke, han nogensinde har brugt et specifikt i noget. Så der er mere [kognitiv] dissonans."

Kognitiv dissonans refererer til den "mentale konflikt", der opstår, når dine overbevisninger ikke stemmer overens med dine handlinger.

Parret er ofte blivet kritiseret for ikke at give flere detaljer om nogle af de store påstande, de har fremsat, siden de flyttede til USA.

Forslag om, at et medlem af kongefamilien kom med en racistisk kommentar om farven på Archies hud, blev ramt af modreaktioner, efter at parret undlod at navngive personen.

Harry har siden trukket tilbage på kommentaren og hævdet, at han aldrig havde sagt, at hans familie var racistisk.