Dette par forlader Vild med dans i aften

06/11/20 09:15

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock
I aften sendes fjerde afsnit af Vild med dans på TV 2, og de ni tilbageværende par, skal reduceres til otte.

Opdatering: Efter udgivelsen af denne artikel, er det kommet frem, at Vild med Dans-programmet i aften er ramt af covid-19. Det betyder, at ingen deltagere forlader programmet i aften. Denne artikel er dog gyldig til programmet for næste uge, da ingen par får en fordel i aften. 

Fredag aften betyder Vild med Dans. Igen i aften vil der blive danset på livet løs, når ni dansepar skal reduceres til otte. I sidste uge måtte biologen Vicky Knudsen, og dansepartner Martin Parnov Reichardt forlade programmet, og spørgsmålet er nu, hvem der sendes hjem i aften.

Hvem sendes hjem?

Bookmakerne havde ret i sidste runde af vild med dans, hvor Danske Spil havde det laveste odds på Vicky og Martin. Derfor tager vi et gik på deres bud på, hvem der må stille danseskoene på hylden i aften.

Bookmakerne: Det bliver en musiker

Selvom man skulle tro, at folk der arbejder i musikbranchen, har rytmesans og timing, så levner bookmakerne dem ikke mange chancer for overlevelse. De tre største favoritter til at blive sendt hjem er Dj´en Faustix og hans partner Asta Björk, til odds 2.25.

Dernæst den pensionerede sanger Wafande og Mia Moltke til 3.50. Hilda Heick, som ellers har fået stor ros for sin indsats af både dommere og dansepartneren Micheal Olsen, kunne også være i fare og står til odds 6.50.

Det er altså den unge dj, der er favoritten til at må pakke sin kuffert.

Hvem vinder så?

Danske Spil har en klar top tre, som de tror på vil vinde programmet. Influencer og stilikon Emili Sindlev virker som den mest oplagte valg.

Emili og dansepartneren, den bundrutinerede Vild med dans-veteran Mads Vad, står til odds 3.00. De to har indtil videre imponeret, og selvom der er lang vej endnu, må de regnes som favoritter til den helt store sejr.

Dog ikke så klare favoritter, at de ikke skal føle sig pressede.

Skuespilleren Merete Mærkedahl, der for ganske nyligt kunne afsløre at hun skal giftes, og dansepartneren Thomas Evers Poulsen, er ifølge Danske Spil, lige i hælene på Emili og Mads Vad. Merete og Thomas er odds 3.5

Sidst men ikke mindst i favorit-feltet, finder vi Nukâka Coster-Waldau og Silas Holst. Tiltroen til de to, er fra bookmakerne ikke helt så stor. Om end de regnes for et af de tre bedste, ville det overraske, skulle parret vinde. Deres odds er 4.00

Programmet sendes kl. 20.00 på TV 2