Disse ting skal du ALDRIG gøre, når du bestiller en drink i baren- næsten alle er skyldige

Af: Ida Hansson

|

07/03/2023

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Der er visse 'regler', som du virkelig bør følge.

Mest læste i dag

Hvis du vil undgå at ødelægge din bartenders aften, har en pubmedarbejder afsløret de uhøflige kommentarer og handlinger, som en gæst aldrig bør sige eller gøre, når han eller hun er i baren.

Disse inkluderer at undgå at nævne din egen tidligere baroplevelse, at placere færdigt tyggegummi i dit tomme glas eller at knipse med fingrene til en medarbejder for at få deres opmærksomhed.

Claire Twist, bartender og 'bartræner' på Off to Work Edinburgh-akademiet, snakkede med The Daily Record, og delte nogle af de værste bommerter folk kan begå, når de bestiller deres drinks.

Hun insisterede på, at en god kunde aldrig skulle prale af deres tidligere baroplevelse, hvis en bartender ikke tilbereder en drik, som de ønsker.

I stedet er det bedst at give de tips, du måtte have, før de begynder at lave drinken for at undgå irritation. Det skriver Daily Mail.

Andre steder er det et stort no-go at prøve at få en medarbejders opmærksomhed, når du er i baren, og Claire insisterer på, at mange arbejdere allerede ved, hvem der er den næste, der skal betjenes.

"Jeg synes, at det bare er uhøfligt at knipse med fingre af en bartender. Det samme gælder for at læne sig lige over baren og prøve at blive serveret næste som den næste," sagde hun.

"Stol på, at bartenderen, der serverer, er en professionel, og vil holde øje med, hvem der er den næste, der skal serveres. Jeg lærer nye bartendere, at et hurtigt 'Jeg er ved dig lige om lidt' kan hjælpe med at forsikre kunderne om, at de er blevet set," tilføjede hun.

Hun forklarede også, at det absolut bør undgås at tygge tyggegummi på en aften ude og derefter efterlade det i det tomme glas.

"Enten ved folk ikke, at nogen skal stikke hånden ind for at samle det brugte tyggegummi, eller også er de ligeglade. En simpel regel: Hvis du ikke ville gøre det derhjemme, så lad være med at gøre det i en bar!," sagde hun.

Claire foreslog også, at en stor ordre, der tager fem minutter eller mere at huske, i stedet skulle skrives på en seddel, der skal videregives til medarbejderne.

Anbefalet til dig