Ditte Julie Jensen jubler efter brud: Sammen igen

19/11/21 05:26

Julie Møller

Foto: Shutterstock.
Parret er sammen igen.

I sommer gik Ditte Julie Jensen, kendt fra DR-hittet ‘Den store bagedyst’, og iværksætteren Joakim Skak fra hinanden. De to meldte i starten af 2020, at de var et par, men for få måneder siden var forholdet slut.

Men sådan er det ikke længere. 

Det fortæller Ditte Julie til Se & Hør.

“Jeg er sammen med Joakim. Vi har haft et kort opbrud, men nu har vi været sammen i små to år,” slog hun fast.

En svær skilsmisse

Sammen med sin eksmand, Marck Topgaard, har Ditte Julie børnene Albert og Karla.

I 2015 deltog Ditte Julie Jensen i DR-programmet 'Den store bagedyst'. Carsten Mol

I 2015 deltog Ditte Julie Jensen i DR-programmet 'Den store bagedyst'. Carsten Mol

For to år siden blev det tidligere ægtepar skilt, og det var en rigtig svær periode. Ditte Julie ønskede det, men hun var knust på børnenes vegne.

Det har hun fortalt i Radio Loud-podcasten '112 for knuste hjerter', hvor hun også fortæller om især en episode, hvor hun fik et kæmpe chok under skilsmissen.

Bagedyst-stjernen var til en familiefødselsdag, da hun midt i det hele blev ringet op af sin veninde, der spurgte, hvad der foregik. Veninden havde set Ditte Julies eksmands story på Instagram, og her annoncerede han skilsmissen ved at smide vielsesringen i skraldespanden og skrive "Et langt kapitel er slut, et nyt er startet."

Ditte Julie var slet ikke forberedt på eksmandens annoncering. 

“Jeg havde forinden appelleret til, at vores skilsmisse i så lang tid som overhovedet muligt kunne være en privat sag mellem os, fordi vores datter skulle starte i skole, og jeg ønskede ikke, at det var noget, man snakkede om i skolegården,” forklarer hun i podcasten, hvor hun uddyber, at i forhold til børnene, så har de (Julie og Marck, red.) fortalt dem, at mor og far fortsat er bedste venner. 

Det har dog været svært at leve op til i virkeligheden, indrømmer hun. 

"Det har krævet uanede mængder af ressourcer af mig for at opretholde det og ikke åbne munden. For jeg kunne også bare gå ind i en eller anden krig og melde tilbage, men jeg synes også, det ville være dybt usmageligt," lyder det fra Bagedyst-stjernen.