DR afslører: ’Den store julebagedyst’ bliver helt anderledes i år

25/11/21 13:44

Julie Møller

Foto: Agnete Schlichtkrull.
Traditionen tro har DR i år også en omgang Bagedyst klar til seerne, når kalenderen siger december. Men der er dog én ting, der er markant anderledes i år.

Årets jule- og nytårsbagedyst plejer at at byde på et skønt gensyn med tidligere deltagere, og det kommer også til at ske i år.

Men i år vil der både være juniorer og voksne bagere med i programmerne, afslører DR.

Første juledag, den 25. december, viser DR1 klokken 20.00 ’Den store julebagedyst’, som er med otte juniorbagere, der dyster i fire makkerpar om at udfolde de flotteste og mest velsmagende julelækkerier.

“Vi glæder os til at udfordre velkendte bagedyst-deltagere i både klassiske og kreative julegodter, og så bliver der som altid kamp til stregen og flotte mesterværker, når deltagerne kaster sig over nytårslækkerierne,”  siger vært Timm Vladimir.

Foto: Agnete Schlichtkrull.

Foto: Agnete Schlichtkrull.

Nytårsbagedysten’ sendes den 1. januar klokken 20.00 på DR1 og er med otte af årets voksne bagedystdeltagere, som ligeledes dyster i fire makkerpar. De skal lave nytårssnacks, festlige kager og Markus’ svære nytårsdessert. Et par kåres som vindere af nytårsbagedysten.’

Julebagedysten kan også ses på DRTV fra den 23. december klokken 6.00 og ’Nytårsbagedysten’ fra den 30. december klokken 6.00.

Skruer op for julehyggen

Det er ikke kun bagværk, seerne kan se frem, hvis de tænder for DR.

"Jul og nytår byder traditionen tro på et sandt overflødighedshorn af tilbud fra DR til alle danskere både på tv, i radioen, på streamingtjenesten DRTV og i DR’s radioapp DR LYD," lover DR.

I denne artikel kan du få et overblik over, hvad der er i vente: