DR afslører: Så højt bliver niveauet i Bagedysten på lørdag

Her ses de dygtige amatørbagere, der stod klar, da 10. sæson af Bagedysten blev skudt i gang. Foto: Agnete Schlichtkrull.

Der er ingen tvivl om, at niveauet bliver højt. Det afslører DR i en foromtale af det kommende afsnit.

10. sæson af ‘Den store bagedyst’ er lige nu i gang på DR 1. To personer har allerede forladt konkurrencen, og på lørdag må seerne siger farvel til endnu en deltager.

Læs også

Janni Pedersen overrasker i DR-program

Der er ingen tvivl om, at niveauet bliver højt. Det afslører DR i en foromtale af det kommende afsnit. 

“‘Det er jo nærmest finale-niveau’, udbryder dommerne Katrine og Markus ved bedømmelsen af de særdeles farverige og smukke mesterværker. Der er brug for både præcision, rolige hænder og en kreativ idé, når de 8 deltagere skal kreere mosaikker af småkager,” indleder DR omtalen, der peger på, hvad seerne kan glæde sig til.

Udover mosaikker af småkager, så er den hemmelige udfordring i ugens afsnit udviklet af en tidligere vinder af ‘Den store bagedyst’ - med et stort talent for former og farver, skriver DR.

Bagedyst-dommer hædret

Det er ikke kun i Danmark, at ‘Den store bagedyst’ er et hit. I England lyder det “on your marks, get set, bake,” når deltagerne bliver kastet ud i hemmelige udfordringer og krævende mesterværker, og det er faktisk også herfra, at programmet stammer fra.

Tv-konceptet kommer fra den britiske public service-station BBC og har den oprindelige titel 'The Great British Bake Off'. Her her 86-årige Mary Berry været en del af dommerpanelet i seks år, og onsdag modtog hun en særlig hæder.

Det kan du læse mere om her:

Læs også

Bagedyst-dommer modtager royal hæder