DR-kendis er gået konkurs to gange: Nu sælger han huset

22/04/2023

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Han er gået konkurs med to af sine firmaer i hhv. 2021 og 2022, men selv siger han, at det ikke er derfor, han nu sælger sit hus.

Mest læste i dag

Lindy Aldahl, der er kendt fra DR-programmet 'Rigtige mænd', er klar til at finde flyttekasserne frem, og har derfor sat sit hus til salg.

Der er tale om et 207 kvadratmeter stort hus med en grund på 860 kvadratmeter, der ligger i nærheden af Aalborg. Her bor Lindy Aldahl med sin kone og tre børn, men står det til ham, så skal de ikke blive boende meget længere.

Huset, der blandt andet bryster sig af en stor gårdhave og swimmingpool, er blevet sat til salg for 3.695.000 kroner, da han ønsker at købe et andet hus.

Tv-deltageren gik konkurs med to firmaer i 2021 og 2022, hvor han sendte selskaberne Aldahl Byg IVS og 121021 ApS i graven.

Tidligere er der blevet skrevet om, hvordan han også er blevet politianmeldt, da han har foretaget en række ulovlige lån i sit selskab, der samlet løb op i én million kroner. Det drejer sig om selskabet 121021 ApS, der tidligere havde navnet Lindy Aldahl Entertainment ApS.

Selvom der tilsyneladende har været problemer med økonomien for den tidligere tv-deltager, siger han selv, at det ikke spiller ind i forhold til beslutningen om at sælge huset.

"Overhovedet ikke. Årsagen er, at der er et hus i Støvring, som jeg har været forelsket i i 15-20 år, der er kommet til salg. Jeg er jo murer og håndværker, min kone er kreativ, og vi elsker at renovere, så vi har set den mulighed. Det er egentlig kun derfor," siger Lindy Aldahl til Ekstra Bladet.

Han fortæller også, at det intet har med hans økonomi at gøre, og at han har en betinget købsaftale på det andet hus.

Hvis det hus, som han har interesse i at købe, bliver solgt til anden side, inden hans eget hus bliver solgt, vil han også trække sit eget hus af markedet igen.