DR-kendis i stor glæde: Det er stensikkert vanvittigt

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
DR-kendis Annemette Voss har god grund til at smile for tiden. Hun har nemlig afsløret, at hun skal være mor igen.

Mest læste i dag

Annemette Voss, der blev kendt efter sin deltage i DR-hittet 'Den store bagedyst', er rigtig glad i disse dage.

I et opslag på det sociale medie Instagram har hun nemlig løftet sløret for, at hun venter barn.

Hun skriver dog ikke noget om, hvor langt hun er henne. Derfor vides det ikke, hvornår hun og gemalen Micky Fridthjof kan forvente at blive forældre til endnu et barn.

Og når det lille barn kommer til verden, bliver det en del af en større søskendeflok. 'Den store bagedyst'-deltageren har nemlig i forvejen tre sønner.

Hun er nemlig mor til Hugo-Sander og Ferdinand, som hun har fra et tidligere forhold. Hertil er hun også mor til sønnen Luca, som hun har sammen med Micky Fridthjof.

Nu står det dog klart, at der snart kommer endnu et vidunder til verden. Og meget tyder på, at Annemette Voss er klar over, at det bliver lidt af en mundfuld.

I teksten til sit opslag på Instagram, har hun nemlig skrevet, at det er 'vanvittigt', at hun og gemalen har valgt at blive forældre til endnu et barn. Det ændrer dog ikke på, at de ser rigtig meget frem til det.

"Det er stensikkert vanvittigt. Men vi har simpelthen lavet endnu en baby," skriver hun i sit opslag på det sociale medie.

Hun har ikke meget andet at fortælle, da hun blot havde et ønske om, at hendes følgere skulle vide, at hun skal være mor igen.

"Jeg skal nok holde jer opdateret. Men for nu var det bare lige det, vi ville dele."

Til slut skriver hun, at der nu er fokus på at slappe af i 'de bedste omgivelser'. På hendes opslag kan man se, at billedet er taget ved Marienlyst Strandhotel, hvorfor det naturligvis ikke er helt dårlige omgivelser, hun befinder sig i.

"Nu skal vi bare slappe helt af i de bedste omgivelser," skriver hun til slut.

Foto: Instagram

Anbefalet til dig