DR-kendis på auktion: Nu kan danskerne byde

18/1/22 11:45

Julie Møller

Foto: Shutterstock.
Nu er det muligt at købe sig til en dag i Rosas selskab.

Mange danskere husker uden tvivl Rosa Kildahl, der deltog i DR-programmet ‘Den store bagedyst’ i 2017. Hun vandt lynhurtigt manges hjerter med sit store smil og muntre humør.

Nu er det muligt at købe sig til en dag i Rosas selskab. Det sker i forbindelse med Danmarks Indsamling 2022. 

“Hvis I står og mangler den perfekte underholdning til personaledagen, så er det nu, I skal byde med! I et og samme hammerslag, kan I nemlig både støtte coronakrisens børn og få et skægt teambuildingsarrangement med masser af bagesjov med vores allesammens Rosa fra ’Den store bagedyst’, lyder det på hjemmesiden Lauritz.com, hvor man kan byde på oplevelsen.

Foto: PR - Rosaudenfilter.dk

Foto: PR - Rosaudenfilter.dk

Vil man hellere bruge dagen med Rosa i private rammer, så kan det også lade sig gøre, skriver Lauritz.com.

I skrivende stund er det højeste bud 4.200 kroner for en bagedag med Rosa.

Tidligere svømmestjerne er vært

Det er lørdag den 29. januar, der afholdes Danmarks Indsamling for 16. år i træk. Der bliver hele fem værter, og den tidligere svømmestjerne Lotte Friis er en af dem.

Det afslører hun i et opslag på Instagram.

“Endelig kan jeg sige det højt! Jeg får lov til at være tv-vært for første gang når Danmarks indsamling løber over skærmen på DR1 d. 29 jan. Jeg glæder mig som er lille barn. Sikke et hold jeg får lov til at være en del af,” skriver hun på det sociale medie.

Hun kommer til at dele værtstjansen med Jesper Nøddesbo, Andreas Bo, Tine Gøtzsche og Kristian Ring-Hansen Holt.

Her ses Rikke Møller Pedersen, Lotte Friis og Jeanette Ottesen til DR's Sportsgalla i 2018. Foto: Claus Bonnerup/Ritzau Scanpix.

Her ses Rikke Møller Pedersen, Lotte Friis og Jeanette Ottesen til DR's Sportsgalla i 2018. Foto: Claus Bonnerup/Ritzau Scanpix.

Danmarks Indsamling 2022 er i år til fordel for coronakrisens børn. 

“Med bæredygtige udviklingsprojekter i 13 lande, kan vi sammen give coronakrisens børn en ny start, med nyt håb og nye muligheder,” oplyses der på Danmarks Indsamlingens egne hjemmeside. 

Siden 2007 har danskerne hvert år i februar stået sammen om Danmarks Indsamling. I februar 2021 blev der indsamlet 120 millioner kroner, hvilket var en fremgang på 38 millioner kroner fra året før. Samlet set er der indsamlet imponerende 1,3 milliarder.kr. i de år, der er afholdt Danmarks Indsamling.