DR med glædelig nyhed: Nu er løsningen fundet

04/1/22 11:43

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Nu lyder der en glædelig nyhed fra DR.

Lige før jul måtte DR meddele den triste nyhed, at sportsgallaen ’Sport 2021’ i Jyske Bank Boxen i Herning på grund af corona.

Men nu er der gode nyheder fra DR.

Der er nemlig fundet en løsning. 

Det oplyser DR i en pressemeddelelse. 

'Sport 2021' bliver sendt på DR1 og DRTV fredag den 21. januar klokken 21.30 i stedet for - som oprindeligt planlagt - lørdag den 8. januar.

Det kan du glæde dig til 

Dog bliver det naturligvis ikke som planlagt. 

"Selv om vi ikke kan præsentere et show, som det, vi var i gang med at planlægge, mener vi, at vi har fundet en form, hvor de mange fantastiske sportspræstationer i 2021 får den hyldest de fortjener, samtidig med at vi får uddelt årets sportspriser." lyder det fra Anders Kern Boje der er underdirektør og ansvarlig for sporten i DR. 

I spidsen for programmet kommer vi til at se Tina Müller.

"Vært for ’Sport 2021’ bliver Tina Müller, som tager seerne gennem et program med en perlerække af indslag fra alle de store og bevægende øjeblikke fra det forgangne sportsår med blandt andet VM i herrehåndbold, fodbold-EM, Tour de France, OL og de Paralympiske Lege," lyder det fra DR, der også fortæller at ind imellem de forskellige indslag tages seerne også med på besøg hos nogle af de sportsnavne, som var med til at gøre 2021 til et helt uforglemmeligt sportsår.