DR med stor afsløring: 'Den store bagedyst' vender tilbage i helt ny udgave

15/11/21 12:42

Sarah Steenfeldt

Foto: DR
Nu melder DR om en stor ændring i en helt ny udgave af det populære program.

I øjeblikket ruller den 10. sæson af 'Den store bagedyst' over skærmen. 

Det betyder at deltagerne endnu en gang dyster i bageteltet, når Tim Vladimir har råbt "Klar, parat, bag!".

Kagerne som serveres for dommerne i programmet er langt fra kalorielette - og der er sjældent sparret på sukkeret. Men nu kommer en tidligere deltager med en spændende afsløring.

For inden længe, vil der igen blive råbt "Klar, parat, bag!" i bageteltet - men her vil det altså være helt uden raffineret sukker. Det afslører den tidligere 'Bagedyst'-deltager Anne Tirstrup på sin Instagram-profil. 

Hun deltog i programmet i 2020 og nu melder hun altså endnu en gang klar i teltet.

Sukkerfri sæson

"Så må jeg endelig dele denne hemmelighed med jer! Jeg er sørme hoppet i bagedyst teltet igen og denne gang står den på bagning uden raffineret sukker. Jeg er nemlig med i Den sukkerfri bagedyst, som kan ses på @dr2tv d. 27/11 kl. 21. Håber i vil se med," lyder det i opslaget, hvor hun viser et par billeder fra den kommende sukkerfri sæson.

Foto: Anne Tirstrup/ Instagram 

Foto: Anne Tirstrup/ Instagram 

Der er ikke meldt yderligere ud om den kommende nye sæson. Men ud fra billederne hos Anne Tirstrup, ser det ikke ud til, at der er mere end fire deltagere. 

De fire er velkendte 'Bagedyst'-ansigter - der er nemlig tale om Anne Tirstrup, Jesper Søvndal og Jesper Søndergaard Hemmingsen.

Hvis man ikke skulle have opdaget det, så sendes det nye program allerede lige efter 10. sæsons finale den 27. november.

Derfor behøver man altså ikke tage den store afsked med programmet, da dommerne og de fire deltagere står klar lige efter. Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo skal nemlig bedømme de sukkerfrie bagværker i 'Den store sukkerfri bagedyst'.