DR melder ud: Populær tv-serie vender tilbage

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
DR kommer med en ekstra julegave til danskerne, da den populære serie vender tilbage.

Mest læste i dag

I går var den sidste dag med julekalender, hvorfor der nu næsten er et helt år til at man igen kan se julekalendere i tv.

Og dog, for i juleaftens anledning er der nemlig en lille julegave til de seere, som i år har set DR’s "Julehjertets hemmelighed".

Det bliver nemlig ikke et farvel til Lindstrupgård og Karen Høst, for alle karaktererne vender tilbage i et spinoff af julekalenderen i det nye år.

Det bliver en miniserie på otte afsnit med navnet "Troldehjertets hemmelighed".

"Efter en hel julekalender er der stadig en hel masse historier at fortælle, fordi vi har det her kæmpe karakterunivers. Man kan gå ned i hvert magiske væsen og hver familie og bygge videre på det", siger producent Mia Marie Borup fra produktionsselskabet Mastiff, som står bag begge serier ifølge B.T.

Det kan være en smule satset at planlægge en spinoff-serie inden man ved, hvordan julekalenderen bliver modtaget af seerne.

Det er ifølge Mia Marie Borup heller ikke set før.

"Jeg tror, at folk vil elske at få mere af historien. Når man har siddet i 24 dage og investeret sin tid og forhåbentlig elsker alle de her karakterer, så giver vi en perfekt julegave ved at sige, at julen varer lige til påske," siger hun.

Miniserien "Troldehjertets hemmelighed" har premiere i påsken 2023 på DR.

Anbefalet til dig