DR-par i stor jubel: 'Så kom dagen endelig'

28/6/22 14:28

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Parret, der er kendt fra DR, har delt en glædelig nyhed – de er nemlig blevet gift.

Isabel Rosiak og Tina Lønborg, der er kendt fra det populære DR-program 'Fede forhold', har delt en glædelig nyhed.

Parret fra Vejen er nemlig ikke længere kærester. Derimod kan de kalde sig for ægtefolk, for de er nemlig blevet gift.

Da de deltog i anden sæson af 'Fede forhold', kæmpede de ikke blot for at tabe sig, men også for at genfinde gnisten i deres forhold.

Det må man konkludere, at de har formået at gøre, for lørdag sagde de nemlig ja til et af livets helt store spørgsmål.

Det er parret selv, der har løftet sløret for, at de er blevet gift. Det har de gjort på det sociale medie Instagram, hvor de også har delt billeder fra den store dag.

"Så kom dagen endelig i lørdags hvor vi kunne få lov til at sige ja til hinanden. Vi havde simpelthen den mest vidunderlig og fantastiske dag. Vejret var virkelig med os, det var både lækkert og varmt (for varmt til brudekjole)," skriver parret på deres fælles Instagram-profil.

Derudover afslører parret også, at vielsen og brylluppet fandt sted på Hotel Skibelund Krat, som ifølge parret var med til at gøre dagen 'mere idyllisk og romantisk'.

Ydermere skriver Isabel Rosiak og Tina Lønborg også, at de ikke blot var en vilkårlig præst, der stod for deres vielse, men derimod deres veninde Tanja.

"Vi var mega heldige og beærede over, at vores dejlige veninde Tanja kunne vie os. Hun havde skrevet den smukkeste tale til ære for os," lyder det fra parret.

Til slut sender de også en tak til dem, der var med til at gøre deres bryllup til noget helt særligt.

"Tusind tak til alle de mennesker som var med til at gøre vores dag helt unik. Kærligheden er størst," runder de af.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Da parret var med i 'Fede forhold', havde de høje ambitioner, hvoraf de fleste af dem blev indfriet. Tilsammen nåede parret nemlig at tabe sig hele 60 kilo.

Isabel vejede 96 kilo og endte ud med en vægt på 69 kilo, mens Tina vejede 114 kilo, da de startede deres vægttab. Ved rejsens afslutning vejede hun 82 kilo.