DR skifter vært på 'DR's Store Juleshow'

24/11/22 15:45

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Når DR igen i år sender 'DR's Store Juleshow' bliver det uden Johannes Langkilde som vært. Han er nemlig blevet skiftet ud.

Hvert år sidder danskerne i massevis foran fjernsynet, når DR blænder op for deres 'DR's Store Juleshow'.

For mange er det blevet en tradition, der er en fast del af julen. Selvom programmet sendes igen i år, bliver alt dog ikke, som det plejer at være.

I år er det nemlig ikke DR's kendte vært Johannes Langkilde, der toner frem på skærmen, for at ønske god jul til danskerne.

Den kendte vært er nemlig blevet skiftet ud. I år bliver det derfor Phillip Faber, der får lov til at varetage tjansen som vært. Det bliver han dog ikke ene om, for han får nemlig selskab af skuespiller Stephania Potalivo, oplyser DR.

Sidste år var det Johannes Langkilde, der stod i spidsen for det populære program. Her havde han æren af at være flankeret af Katrine Muff, der stod for at orkestrere aftenen.

Havde du glædet dig til et gensyn med Johannes Langkilde i julen, bliver du dog skuffet, for sådan kommer det nemlig ikke til at være, når programmet bliver sendt på DR den. 17. december.

Til gengæld kan du se frem til, at et helt nyt makkerpar i form af Phillip Faber og Stephania Potalivo skal prøve kræfter med at agere værter for 'DR's Store Juleshow'.

Tidligere har der været teaset for, at Phillip Faber ville vende retur til DR i julesammenhæng. Da han trak sig som chefdirigent i DR Pigekoret, blev der nemlig udsendt en pressemeddelelse, hvori det fremgik, at han i år ville deltage i to forskellige juleprogrammer på DR1.

I foråret 2020 havde Phillip Faber programmet Morgensang med Phillip Faber, der blev sendt hver morgen på DR under coronavirusepidemien. Det var dette program, der for alvor var med til at gøre ham landskendt.