DR-stjerne afslører: Er blevet far

24/5/22 14:37

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Skuespilleren skal nu vænne sig til en helt ny rolle. Han er nemlig blevet far.

Den kendte skuespiller Besir Zeciri har taget imod en helt ny rolle. Denne gang er der dog ikke tale om en rolle i en film eller tv-serie. Derimod har han valgt at takke ja til rollen som far til en lille dreng.

Det har den 31-årige skuespiller selv afsløret i et opslag på det sociale medie Instagram.

Her løfter han også sløret for, at han og hans kæreste har valgt et navn. Den lille guldklump, der ifølge Besir Zeciris opslag på Instagram, blev født den 16. april i år, har nemlig fået navnet Alban.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Gennem sin karriere har Besir Zeciri, der har en makedonsk baggrund, og er vokset op i Avedøre Stationsby, spillet rolle i en lang række film og tv-serier.

Han fik sin debut som skuespiller tilbage i 2014, hvor han debuterede i rollen som Zlatko i tv-serien '1864'. Inden da han havde bl.a. spillet med i teaterstykket 'Ondt Blod' på Betty Nansen Teatret, hvor han spillede Hassan.

Siden da har han også spillet med DR-serien 'Bedrag', hvor han spillede rollen Mo. Tilbage i 2015 fik han også en rolle som Mehmet i hittet 'Broen'.

Senest har han været aktuelt i rollen som Mohammed i DR-serien 'Fredløs'. Det er en serie, der er blevet hædret med flere priser, og Besir Zeciri er også blevet rost for sin præstation i den intense serie.

Da Danmarks Filmakademi uddelte Robert-priser på Tivoli Hotel & Congress Center i København i februar, var det 'Fredløs', der endte med at løbe med en Robert for at være 'Årets korte TV-serie'. Sejren kom i hus foran '33', sæson 2 af 'Forhøret', 'Kamikaze' samt 'Nisser'.

Det var dog ikke kun serien, der fik en Robert. Det gjorde Besir Zeciri også. Han vandt nemlig en Robert for 'Årets mandlige hovedrolle i en tv-serie' foran de øvrige nominerede, Carsten Bjørnlund, Mikkel Boe Følsgaard, Simon Bennebjerg samt Simon Kvamm.