DR-stjerne afslører lykkeligt nyt: Alt inden i mig er fyldt af glæde

22/5/22 16:52

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Der er både blanke øjne og store smil at spore hos DR-kendissen, der har afsløret, at hun skal giftes.

Anna-Kathrine Dybtved, der er blevet kendt efter sin deltagelse i det populære DR-program 'Den store bagedyst', har løftet sløret for en lykkelig nyhed på det sociale medie Instagram.

Her har hun nemlig delt med omverdenen, at hun og kæresten Magnus har valgt at tage det næste store skridt i deres parforhold. De skal nemlig giftes, og kan derfor kalde sig for forlovede.

På billedet, som Anna-Kathrine Dybtved har valgt at dele på det sociale medie, kan man se, at hun står med et glas bobler i den ene hånd, mens hun omfavner sin kommende mand. På hendes ringefinger kan man desuden se, at hun nu er blevet forlovet.

"Øjnene er blanke, smilene store og alt inden i mig er fyldt af glæde og kærlighed," skriver hun som tekst til sit opslag, hvilket hun blandt andet følger op med disse hashtags: #JA og #viskalgiftes.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

På hendes story løfter hun sløret for, at kæresten dog ikke har stået for det hele på egen hånd. Mens parret var ude at spise en god middag, fik han nemlig tre venner til at hjælpe med at pynte lejligheden med blomster og lys, så den stod klar til, at han kunne stille det store spørgsmål.

Og hun lægger ikke skjul på, at den ikke fik for lidt. Magnus havde bedt om, at der blev tændt 30 fyrfadslys, men vennerne besluttede at gøre lidt ekstra ud af det. De tændte derfor hele 200 lys, ligesom de sørgede for både champagne og snacks.

Anna-Kathrine Dybtved skriver også, at hun i dag er meget taknemmelig for, at hun har fundet en mand, hun kan dele livet med.

"Og i dag er jeg bare så taknemmelig for, at jeg har fundet mig en mand, der vil gøre alt det for mig," skriver hun.