DR-stjerne jubler: Vokser en baby i min mave

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
DR-stjernen, der er kendt for sin deltagelse i 'Den store bagedyst', har god grund til at juble i disse dage.

Mest læste i dag

Til trods for, at Tilde Munkholm ikke virker som en kvinde, der har brug for en særlig anledning til at bage kage, så har hun alligevel fået en grund til at gøre det.

Tilde Munkholm, der er blevet kendt efter sin deltagelse i det populære DR-program 'Den store bagedyst', har nemlig løftet sløret for en lykkelighed nyhed.

Det sker i et opslag, som hun har delt på det sociale medie Instagram. Heri afslører hun, at hun og kæresten Thomas Gregersen venter deres første barn.

I modsætning til, hvad mange andre vælger at gøre, når de skal afsløre, at de venter barn, har Tilde Munkholm ikke være hemmelighedsfuld omkring det.

Derimod afslører hun det med teksten: "Der vokser en lille baby inde i min mave."

På det billede, som hun har delt på det sociale medier, ser man både hende selv og kæresten Thomas Gregersen med store smil.

Hvad der dog især er iøjnefaldende på det tilhørende billede er, at parret holder fast i en række scanningsbilleder, der viser, at Tilde Munkholm er gravid. Desuden holder de også på en lille sparkedragt til det kommende barn.

Indtil videre har den tidligere deltager i 'Den store bagedyst' blot afsløret, at hun er gravid. Derfor er der endnu intet kommet ud om, hvorvidt det er en lille dreng eller pige, der vokser inde i hendes mave.

Tilde Munkholm var blandt deltagerne i 'Den store bagedyst' i 2021, hvor hun især gjorde sig bemærket ved at bage kager, hvor der var et stort fokus på det æstetiske.

Desværre var det dog ikke nok til at føre hende hele vejen, og i det sjette afsnit af sæsonen, blev det for stor en udfordring for Tilde Munkholm, hvorfor dommerne valgte at sige farvel til hende.

Anbefalet til dig