DR-vært skrev brev til kong Charles: Så skete det utænkelige

28/2/23 13:24

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
DR-værten Kristian Ring-Hansen Holt besluttede sig for at invitere kong Charles til Sønderjysk kagebord.

Når man laver sin gæsteliste til sin fødselsdag er det som regel familie og venner, der står på gæstelisten.

Men værten på 'Aftenshowet', Kristian Ring-Hansen Holt, besluttede sig for, at også kongen skulle have en invitation. Yes, kong Charles. Den er god nok.

DR-værtens fødselsdag ligger mellem jul og nytår, så derfor er hans indtryk, at folk er ret trætte af fest og gaver. Derfor måtte han tænke udenfor boksen.

Kristian Ring-Hansen Holt fortæller, at han elsker at bage, og da han er fra Sønderjylland- som er kendt for sit overdådige kagebord, bestemte han sig for at invitere kong Charles, da temaet for begivenheden var 'Det britiske kongehus'.

I invitationen skrev han blandt andet, at han gerne ville byde Majestæten på hans yndlingskage, og at fødselsdagen ville blive afholdt i Valby i København.

"Jeg forestiller mig, at Buckingham Palace modtager tusindvis af breve hver dag. Og jeg er egentlig mest overrasket over, at de har taget sig tid og økonomi til at frankere et brev og sende det med papirpost til Danmark. Det synes jeg egentlig er meget rørende," siger Kristian Ring-Hansen Holt til B.T.

Der kom altså et svar retur til den danske tv-vært, som ellers ikke havde regnet med, at høre noget fra Buckingham Palace.

På sin Instagram har DR-værten delt sit fine brev fra kong Charles, men desværre kunne Hans Kongelige Højhed ikke deltage i festlighederne.

Måske grundet forberedelserne til sin egen kroning, eller måske af helt andre årsager- det afslører DR-værten ikke.

Men lidt sejt at kunne prale af et brev fra Buckingham Palace.