DR-værter jubler: Er blevet gravide

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
De to populære DR-værter har delt, at et lille mirakel kommer til verden senere i år.

Mest læste i dag

Til oktober kan de to DR-værter Anders Rud og Tina Müller byde 'et lille mirakel' velkommen til verden. Parret er nemlig gravide, afslører de på det sociale medie Instagram.

"Vi venter os et lille mirakel til oktober," lyder det fra Tina Müller på Instagram, hvilket hun følger op med de følgende to hashtags: #babyonboard og #pregnant.

Foto: Instagram

Anders Rud arbejder som vært på TV Sporten på DR, mens kæresten Tina Müller har flere forskellige værtskasketter, men hun er især kendt for sin rolle som vært på 'Hammerslag'.

Inden længe kan de to værter kalde sig for forældre, og den i dag 44-årige Tina Müller vil også kunne kalde sig selv for mor for første gang.

Tidligere har hun talt om, at det har været et stort ønske for hende at blive mor én dag. Desværre havde hun på daværende tidspunkt ikke været i et forhold, der nåede til det punkt. Det er hun nu, og derfor er hun også rigtig glad for snart at kunne kalde sig for mor.

I april afslørede Tina Müller, at hun havde fundet kærligheden, og at den heldige mand var Anders Rud. På daværende tidspunkt kunne også fortælle, at de var flyttet sammen.

Dengang var hun rigtig glad for, at hun havde fundet én, hun kunne dele livet og dagligdagen med, og nu kan parret altså også se frem til, at de senere i år skal være forældre.

Anbefalet til dig