Drama i Bachelor: Afbryder date

Foto: Lotta Lemche/ TV 2

En af pigerne føler at daten er så ukomfortabel med situationen, at hun undervejs afbryder daten.

Der var gjort klar til gruppedate, hvor Sandra, Michaela og Linea blev inviteret med. 

På daten skulle de danse - men pludselig afbryder Linea daten. 

Og der er en helt særlig grund til, at Linea vælger at afbryde daten - det er nemlig på grund af én, af de andre piger på gruppedaten. Det skriver SE & HØR.

Linea vælger nemlig at afbryde daten, da hun ikke bryder som om at skulle på gruppedate med Michala.

"Da jeg bliver inviteret på gruppedate sammen med Michaela, tager jeg faktisk først med, men er nødt til at sige nej undervejs, inden daten går i gang, da jeg fornemmer, hvor falsk hele daten bliver," forklarer hun. 

"Jeg føler bare, det er svært, når der er et menneske i huset, jeg slet ikke føler en connection med, og at min første dag ude af huset så er sammen med hende," tilføjer hun desuden. 

Kæmper om opmærksomheden

De tre kvinder er ikke ene om, at kæmpe om "Bacheloren" Casper Berthelsens opmærksomhed.

De startede med at være intet mindre end 18 kvinder, der i jagten på kærligheden, har taget turen til det smukke græske ø-hav, hvor bacheloren venter. 

Optagelserne foregår i det smukke græske ø-hav,  hvor de 18 kvinder gennem 24 programmer skal lære Casper bedre at kende, når de tager på eventyrlige dates, mens de hver især forsøger at finde ud af, om Casper er den helt store kærlighed for dem. Nogle af kvinderne tager på gruppedate med Casper, mens andre tager med ham på singledate.

Hver uge er der "roseceremoni", hvor Petra Nagel spørger Casper, hvem af kvinderne han ønsker at lære bedre at kende og dermed tilbyde en rose. Kvinderne tager samtidig stilling til, om de vil modtage rosen fra Casper.

Følte sig som en kæmpe idiot

Netop disse "roseceremonier" har ikke altid været særlig rare - faktisk har de grænset til det ubehagelige, sådan beskriver Casper det til SE & HØR.

Faktisk fortæller han, at han har følt sig som en "kæmpe idiot", da han skulle sende pigerne hjem én efter en.

"Noget af det mest udfordrende og svære var at skulle sige farvel til kvinderne, når de ikke kunne få en rose og skulle hjem til Danmark," forklarer Casper til bladet og tilføjer:

"Det var virkelig på grænsen til ubehageligt til sidst at skulle sende søde og rare kvinder hjem, der stod der med forhåbninger og hjertet fyldt med kærlighed."

Han fortæller også, at han i det bestemt ikke var noget som han havde lyst til og at han følge sig "lille og som en kæmpe idiot". 

Programmet kan ses på TV 2 PLAY.