Drama i DR-program: Troede det var slut

14/1/22 06:00

Julie Møller

Foto: Shutterstock.
I første omgang måtte Camilla-Julie Skov Hansen og Trine Damborg forlade programmet uden en investering.

Efter et dramatisk exit fra DR-programmet ‘Løvens hule’ lykkedes det alligevel den unge smykkevirksomhed Sorelle Jewellery at lande en investering fra Jacob Risgaard på 10 procent af virksomheden for 100.000 kroner.

Der var nemlig ingen af de fem Løver, der købte ideen om smykkevirksomheden med ferskvandsperler til at starte med. Derfor blev det til fem nej’er, og Camilla-Julie Skov Hansen og Trine Damborg, kvinderne bag virksomheden, måtte traske ud af studiet uden en investering.

Men Jacob Risgaard, serieinvestor og medstifter af Coolshop, kom på andre tanker.

“Jeg er sgu ikke helt enig,” lød det fra Jacob Risgaard i torsdagens afsnit af ‘Løvens hule’, da Camilla-Julie Skov Hansen og Trine Damborg havde forladt studiet.

Foto: DR.

Foto: DR.

Herefter kunne seerne opleve, hvordan serieinvestoren indhentede de to virksomhedsejere. 

“Det eneste, I mangler, er et sidste kick. Jeg er nødt til at sende jer herfra med det, I bad om, og hjælpe jer,” fortalte han Camilla-Julie Skov Hansen og Trine Damborg.

Camilla-Julie Skov Hansen og Trine Damborg måtte i første omgang forlade Løvens Hule uden en investering, men ikke desto mindre endte programmet lidt dramatisk med en investering fra Jacob Risgaard, der således lagde 100.000 kroner for 10 procent af virksomheden. Foto: PR.

Camilla-Julie Skov Hansen og Trine Damborg måtte i første omgang forlade Løvens Hule uden en investering, men ikke desto mindre endte programmet lidt dramatisk med en investering fra Jacob Risgaard, der således lagde 100.000 kroner for 10 procent af virksomheden. Foto: PR.

“Sorelle Jewellery bygger på ægte personlighed, et kæmpe drive og en passion, som skinner så tydeligt igennem i stifterne og ikke mindst deres produkter. Det er ind imellem langt vigtigere end at kunne fremvise en kæmpe omsætning, og det søsterlignende forhold, som Camilla-Julie og Trine har sammen både privat og professionelt, kunne jeg alligevel ikke stå for. De har kæmpet på så mange planer og fortjener fuldt ud at få en investor med ombord, som kan bidrage til at øge væksten,” siger Jacob Risgaard i en pressemeddelelse.

Kampen, som Jacob Risgaard henviser til, har at gøre med Camilla-Julie Skov Hansens bearbejdning af angst. Og perlernes betydning for hende som en meditativ vej ud af sin mentale bagage.

“Jeg har brugt det at skabe smykker som en stille og rolig bearbejdning af den angst, som jeg i en periode af mit liv stod midt i. Jeg er super glad for, at Jacob Risgaard endte med at skabe lidt drama og alligevel ikke kunne modstå fristelsen til at hoppe med på vores rejse, som jo først lige er begyndt. Den tillid vil vi gøre alt for at vise ham, at vi kan løfte, lyder det storsmilende fra Camilla-Julie Skov Hansen, der sammen med sin forretningspartner og ”søster” Trine Damborg nu ser en drøm gå i opfyldelse:

“Vi har kæmpet nat og dag for at nå hertil, og vores virksomhed har så meget potentiale. Det krævede lige lidt ekstra at få Jacob med ombord, men vi er kisteglade, og nu skal vi for alvor i gang med at opbygge markedet omkring vores smykker,” kommenterer Trine Damborg.