Dronningen arbejder hjemmefra og bruger online videomøde

11/6/20 11:45

Julie Møller

Foto: Mirror.co.uk
Dronningen talte med forskellige mennesker, der alle har gjort en stor forskel for et eller flere familiemedlemmer, der har været ekstra udsatte under coronakrisen.

Selvom man har rundet de 94 år, så kan man sagtens gøre brug af online møder. Det beviste den engelske Dronning Elizabeth, da hun deltog i ‘historisk’ videomøde via tjenesten Webex. Det skriver Mirror.co.uk.

Dronningen fik hjælp af sin datter prinsesse Anne, der hjalp med de tekniske udfordringer, der kunne opstå. Videomødet blev afholdt for at fejre en stor del af Storbritanniens befolkning. Lige nu plejer syv millioner mennesker i England, ubetalt, for et sygt eller handicappet familiemedlem eller ven grundet corona.

Isoleret siden coronavirus-udbruddet 

I opkaldet fra Windsor Castle, hvor hun har isoleret sig siden starten af coronavirus-udbruddet, lyttede dronningen til historier fra de mange forskellige mennesker. Og der var ingen tvivl om, at det royale overhovedet havde respekt for deres arbejde.

"Jeg er meget imponeret over, hvad I allerede har opnået."

Dronningen og Prinsessen hørte bl.a. fra fra Alex, Amna, Mary og Nadia, som alle er de primære plejere for familiemedlemmer. De fortale om de forskellige roller, som plejere skal spille, og udfordringerne med samtidig at skulle passe på sig selv. 

Inden dronningen forlod samtalen, understregde hun, hvor fantastisk det var at deltage i opkaldet. Samtdig fik hun også fastslået overfor de deltagende, hvor ekstraordinære de var for at udføre dette stykke arbejde.