Droppede pressen efter skandaløst Eurovision-resultat: Nu taler Reiley endelig ud

15/05/2023

Nicolai Haugsted

Foto: Graham Finney/Zuma/Ritzau Scanpix
Den danske sanger undgik pressen efter nederlaget - Nu bryder han endelig tavsheden

Mest læste i dag

16 lande konkurrerede ved dette års Eurovision-semifinale - heriblandt den danske repræsentant, sangeren Reiley. Men resultatet var dog langt fra, hvad den håbefulde musiker havde håbet på.

Reiley måtte nemlig se sig slået af intet mindre end 13 af de konkurrerende nationer, og måtte derfor tage hjem med den tredje-dårligste placering i semifinalen.

Både før og efter det knusende nederlag, har det været svært at få en udtalelse fra den 25-årige sanger. Reiley har nemlig droppet pressen fuldstændig, og holdt sin skuffelse og/eller frustration for sig selv.

Men nu er der endelig kommet lyd fra sangeren. 

Reiley har nemlig åbnet op om oplevelsen - og nederlaget - i et opslag på hans offentlige Instagram-profil.

‘Tak til Danmark for den her oplevelse. Jeg er virkelig ked af, at jeg ikke kunne skaffe det resultat, som vi allesammen håbede på. Tak for tilliden. Jeg er for evigt taknemmelig over muligheden for at repræsentere mit smukke land ved Eurovision’, skriver Reiley, og fortsætter:

‘Jeg vil også gerne takke mit utrolige team og alle, der har været involveret i at støtte mig gennem denne rejse. Jeres dedikation og hårde arbejde er det, der har gjort dette muligt, og jeg er så taknemmelig for alt det, I gjorde for at hjælpe mig med at forberede mig til konkurrencen’.

Reileys skuffende resultat er desværre ikke nyt blandt de danske repræsentanter i Eurovision.

Det er nemlig tredje år i træk, at Danmark må se semifinalen som endestationen i den populære sangkonkurrence.