Ed Sheeran har stor krav forud for koncert i Danmark

Foto: Shutterstock.com

Den populære popmusiker har stramme krav forud for sin koncert i Danmark næste år.

Ed Sheeran lægger ikke skjul på, at han er stor modstander af billetfusk, hvilket er baggrunden for det store krav, han stiller forud for koncerten i Danmark, der finder sted i Øresundparken næste år. 

Han vil nemlig så vidt muligt undgå svindel.

"Det er meget vigtigt for Ed Sheeran at passe på sine fans, og han er måske den artist i verden, der gør mest imod billetsvindel. Derfor er vi glade for, at der er fundet en god løsning på dette," siger Nikolaj Thorenfeldt, der er ceo for koncertarrangørvirksomheden Smash!Bang!Pow!, til B.T.

I kampen mod svindel, har de udviklet en applikation i samarbejde med Eventim efter sikkerhedskrav fra Ed Sheeran, hvori billetterne bliver tilgængelige, men dog kort inden, koncerten starter. Men samtidig tilbyder applikationen også, at man kan sælge sin billet videre - og her taler man om samme pris - hvis man bliver forhindret i at deltage.

Ed Sheeran: 'Jeg hader tanken om, at folk betaler for meget'

Ed Sheeran ønsker ikke, at folk skal betale for meget, hvilket kom til udtryk under hans "Divide Tour", hvor mange fans købte billetter for at sælge dem videre, hvilket Ed Sheeran dog havde en løsning på - men som medførte kritik. 

Billetterne, der var blevet købt af billethajer, blev annulleret, hvilket ikke alle havde fået med. 

"Mange kunstnere gør på samme måde, Arctic Monkeys, Adele, ingen er o.k. med det. Fansene er ikke o.k. med sekundære billetter. Nogle gange kan du bruge alle de her penge, og så er det en falsk billet. Så jeg tror, det handler om at være stærk og ikke give efter," fastholdt han.

Klik her for at komme tilbage til forsiden