Efter 11 år: Annette Heick deler stor nyhed

18/04/2023

Nicolai Haugsted

Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix
TV-personligheden var stille i 11 år: Nu sker det endelig

Mest læste i dag

Som datter af de to underholdningslegender, Keld og Hilda Heick, kender TV-værten Annette Heick til livet i rampelyset, i en grad vi andre nok ikke kan forstå. 

Og igennem årene har den 51-årige entertainer både kastet sig ud i rollen som skribent, TV-vært, sanger, stemmeskuespiller og meget mere.

Og netop musikbranchen får nu et glædeligt gensyn af kendisdatteren, skriver BILLED-BLADET.

VI skal dog lidt tilbage i tiden. Tilbage til året 2012, for at være helt specifikt.

Her valgte Annette Heick nemlig at stille sig i indspilningsstudiet, og indspille albummet “Grænseløs”.

Men hvis du ikke kunne finde skiven i din lokale pladeforretning, eller spotte hende på landets musikfestivalsscener, er der en god årsag til det.

- Dengang var Spotify ikke det store i DK endnu. iTunes gad folk ikke betale til. Yousee, der havde kørt en kæmpe kampagne med L.O.C, havde ligesom vist, hvor de lagde deres tryk, og DR afviste overhovedet at få albummet præsenteret for deres playlisteudvalg, lyder forklaringen fra sangerinden på hendes Instagram-profil, hvor hun offentliggjorde nyheden.

Men fanden tage det: Nu skal “Grænseløs” få endnu en chance: Albummet får nemlig en genudgivelse.

Det betyder at hendes to albums, “Grænseløs” og hendes debutalbum “Right Time” fra 2005 nu er at finde på Spotify, for alle der vil nyde glæde af Annettes musikalske kunnen og gøren.

- Nu findes albummet derinde sammen med mit første album, og det skal i og for sig blive rart, om man kan lykkes med at blive spillet, lyder det fra den forhåbningsfulde entertainer.

Du kan se musikerens nyhedsmelding på hendes offentlige Instagram-profil her: