Efter 12 års arbejde: Nu går Anders og Torbens drøm endelig i opfyldelse

18/02/2020

Nanna Christina Smidt

Foto: Per Arnesen/TV 2 Tvillingerne til Zulu Awards 2020.
Efter at tvillingerne Anders og Torben har været med i en ny omgang på TV2, kan de se fremgang på deres fælles YouTube-kanal.

Mest læste i dag

 

Sidst vi skrev om tvillingerne, kunne de fortælle, at de drømte om at leve af deres YouTubekanal, så de kunne rykke teltpælene op, og flytte til Thailand – ned til kæresterne Nam og Don.

Nu kan de måske indfri drømmen. Siden de fortalte om YouTubekanalen har den fået succes.

Vil leve af YouTube

Drømmen er tæt på. Anders og Torbens Youtubekanal har nemlig fået succes. Den er gået fra 300 abonnenter til hele 5330 i skrivende stund. Og de to tvillinger håber på endnu mere succes.

Da de seneste afsnit af 'Anders og Torben' blev vist i januar fortalte tvillingerne for første gang om deres drøm om at leve af YouTube, og på den måde, at kunne udleve deres helt store drøm, om at flytte til Thailand til deres kærester Nam og Don.

De to tvillinger ville virkelig gerne kunne tjene penge på kanalen, men indtil videre var det småt med finansieringen.

De fortalte dog også, at de ville lægge mere energi i at producere indhold til kanalen, og det har nu båret frugt, måske samtidig med at seerne har fået kendskab til tvillingernes kanal.

Anders og Torben lægger mange videoer op fra Thailand, og denne video har stor succes med over 24.000 visninger.

Har arbejdet på den i 12 år

Det er egentlig en 12 år gammel YouTubekanal. Men nu går det endelig frem.

Tvillingerne deltog for nyligt i Zulu Awards, og der kunne de fortælle om den store succes.

”Det går godt med YouTubekanalen. Det gik fra godt og vel 300 følgere og op til 4800. Så det er rimelig godt. Det er dejligt, at det, vi laver, bliver set, fortæller tvillingerne, der vil forsætte med at lave YouTube-videoer,” fortalte tvillingerne her til Ekstra Bladet

Men allerede i dag er det gået endnu mere frem. Kigger man på Torbenfoto, som deres YouTubekanal hedder, så kan man se, at den nu har 5330 abonnenter.

Så drømmen er tættere på end nogensinde før.

Central rolle i showet

Anders og Torben var til Zulu Awards for at overrække en pris, men de havde også en central rolle i showet hvor de var med i video med Dar Salim og Burhan G.

Showet blev optaget torsdag aften, så det var en hård dag for tvillingerne, som måtte hjem til Holstebro igen om natten.

”Vi skal tilbage igen i aften. Det er uge syv og vinterferie, så vi kunne ikke få fri. Vi har været på arbejde siden klokken seks i morges, og vi skal på arbejde igen i morgen tidlig (fredag, red.) klokken 6. Så de måtte booke en chauffør og en bil til at køre os herover og tilbage igen,” fortalte de to tvillinger til Ekstra Bladet.

Tvillingerne var med i dette sjove indsalg sammen med skuespiller og vært på Zulu Awards, Dar Salim og sanger Burhan G.

Tvillingerne bliver 50

TV2 Zulu vil altså gøre meget for at få de populære tvillinger med til deres show.

Det bliver heller ikke sidste gang, at vi komme til at se tvillingerne. De bliver nemlig 50 til sommer, og de har lovet at seerne selvfølgelig er inviteret med til deres fødselsdagsfest, som bliver vist i to afsnit i januar 2021.

 

 

Anbefalet til dig