Efter Blachmans kommentar: Nu reagerer Sofie Linde

22/2/23 09:39

Ida Hansson

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
X Factor-veteranen Thomas Blachman har aldrig været bleg for at provokere.

Sofie Linde skabte store overskrifter da hun meddelte, at hun ikke vil fortsætte som vært på det populære sang-program, når det ruller over skærmen næste år.

Det var en beslutning, som ikke ligefrem faldt i god jord hos den garvede X Factor-dommer Thomas Blachman.

"Sofie er god til sit arbejde bestemt, men når det så er sagt, syntes jeg, det er utrolig opmærksomhedskrævende at melde ud med denne slags minus-energi, alt imens vi andre forsøger at passe vores arbejde," lød det i en SMS fra Thomas Blachman til Ekstra Bladet efter Sofie Lindes udmelding.

Sofie Linde og Thomas Blachman er før røget i totterne på hinanden- i hvert fald rent verbalt, og tv-værten er da heller ikke tvivl om, at dommerens udtalelse er sagt med kærlighed.

Det ændrer dog ikke på, at hun synes at kommentareren var vildt irriterende. Det fortæller hun til SE og HØR.

"Jeg kender Thomas. Der er ikke rigtig noget, der kan overraske mig – selv om det er det, han prøver. Og jeg kunne godt læse kærligheden ind i det. Når det så er sagt, så synes jeg ikke, der er noget mere irriterende end at kalde nogen opmærksomhedskrævende."

Sofie Linde fortæller også, at det ikke var en beslutning hun bare tog en tilfældig morgen. Det er en beslutning, som hun har tænkt nøje over, og overvejet grundigt.

Hvem den nye vært bliver må tiden vise, men Sofie Linde håber, at det bliver en kvindelig vært, der skal overtage tjansen.