Efter kræftsygdom: Andrea Elisabeth Rudolph scorer nyt job

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix.

Når TV 2s Knæk Cancer-uge kulminerer lørdag 30. oktober med ’Knæk Cancer Live’, bliver Andrea Elisabeth Rudolph den tredje vært.

Værterne Louise Wolff og Natasja Crone er tidligere offentliggjort i forbindelse med indsamlingsshowet ’Knæk Cancer Live’ lørdag 30. oktober.

Læs også

Efter modvind: Nu forklarer Linse sig

Nu er navnet på den tredje vært klar til offentliggørelse. Det er Andrea Elisabeth Rudolph, der bliver en del af værtstrioen.

Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.

Andrea Elisabeth Rudolph (tv.), Natasja Crone og Louise Wolff (th.) er værter for 'Knæk Cancer Live' lørdag 30. oktober. Foto: Marie Hald / TV 2.

Andrea Elisabeth Rudolph har haft kræft tæt inde på livet i det forløbne år. I februar 2021 fandt lægerne ud af, at Andrea Elisabeth Rudolph havde brystkræft. Efter måneder med kemobehandlinger blev hun i september erklæret rask. Det fortalte hun i en video på Instagram, der kan ses her. 

Hun ser frem til at være en del af værtsholdet.

“For mig er det vigtigt at være en del af Knæk Cancer, fordi jeg føler, jeg kan være med til at gøre en forskel. Det er simpelthen så vigtigt, at der fortsat bliver skabt opmærksomhed om sygdommen, så flere kan opdage i tide, at de har fået kræft – hvilket potentielt kan være med til at redde liv,” siger Andrea Elisabeth Rudolph og fortsætter:

“Der er stadig behov for at indsamle penge, som kan gøre en forskel. Nu hvor jeg selv har stået midt i et sygdomsforløb, har jeg mærket på egen krop, at det betyder alverden, at der bliver gjort en kæmpe indsats for at blive endnu klogere på kræft, så man kan skabe bedre behandling og støtte. Den slags er desværre ikke gratis, så det er vigtigt, at vi får samlet en masse penge ind.”

Læs også

Kommer med opfordring til danskerne: Brug en time på det i efterårsferien