Efter kritik: Nu forklarer TV 2

Foto: Shutterstock

Snart har programmet nået vejs ende - og det betyder også, at der nu er tid til at se tilbage.

For første gang har den internationale reality-succes "Bachelor" nu været sendt i Danmark. Det er foregået på TV 2 Play, hvor trofaste seere hver uge fulgt med.

I denne uge er det finale-ugen og dermed de sidste programmer der sendes. Om Casper, Jaffer og de tilbageværende kvinder finder kærligheden, det må vi vente lidt endnu med at få vished om.

Casper der var "den første Bachelor" har naturligvis også fulgt med i programmet - og nu har han rejst kritik af TV 2's måde at klippe programmet sammen på. Det skriver Her & Nu.

Her fortæller bacheloren til bladet, at han er direkte skuffet og frustreret over klipningen af programmet. Ifølge Casper er programmet nemlig klippet sådan, at det ikke viser et rigtigt billede af, hvor interesserede kvinder faktisk var i ham og de dybe samtaler som Casper havde på sine dates. 

Han udtaler at produktionen har taget mange kritiske vinkler med - måske for underholdningens skyld - men at det stadig ærgrer ham, da det giver et fordrejet billede af sandheden. 

Bachelor er et stort format 

Nu svarer TV 2 på kritikken til B.T. 

Det er Bachelors redaktør, Morten Lübbert, der forholder sig til kritikken fra bacheloren.

Han understreger til en start, at Casper i det store hele ikke har været utilfreds med programmet. Derudover fortæller han at TV 2 helt generelt gerne modtager feedback fra deltagerne i TV 2's programmer og her har de fået indtryk af, at Casper var glad for sin medvirken i programmet. 

Han forætller også, at kommunikationen mellem produktion og medvirkende er meget vigtig - dog påpeger han, at det kan være svært at forberede nogen på at medvirke i et så stort program som Bachelor. 

Dog kan han ikke genkende kritikken omkring, at TV 2 skulle have fordrejet virkeligheden og fået kvinderne til at fremstå kritiske over for Casper.

"Vi redigerer naturligvis i de mange, mange timers optagelser for at fortælle programmets historier bedst og for at skabe spænding og relevans for vores seere," lyder det endvidere fra Morten Lübbert, der også tilføjer, at det har været vigtigt for TV 2, at holde fokus på at fortælle en så autentisk historie som muligt.