Efter modvind: Nu forklarer Linse sig

21/10/21 06:15

Julie Møller

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix.
"Jeg ville aldrig tage en sådan beslutning i dag," forklarer Linse om episoden fra 1995.

Sammen med forfatter Michael Holbek har Linse Kessler og Didde Skjelmose skrevet bogen 'Linse og Didde - Møgkællinger har det sjovere'.

Men det er svært at se det sjove i en særlig situation fra Linses liv, der fandt sted i 1995, som er beskrevet i bogen. Her stak hun en kvinde ned fra sin bekendtskabskreds for at komme i fængsel og derved undgå en voldelig rockerkæreste.

Ifølge Ekstra Bladet håner Linse offeret. I bogen bliver kvinden, som Linse stak ned, blandt andet beskrevet som have været en "kæmpenar", eftersom hun, efter at være blevet angrebet, fældede tårer. 

Mandag aften var Linse inviteret i ‘Aftenshowet’ på DR, og her faldt snakken på episoden, der tilbage i 90’erne fik Linse i fængsel. Det er en episode, som hun ikke fortryder i dag. Det fortalte hun på direkte tv.

“Jeg vil så gerne sidde og sige, at jeg har fortrudt det. Men jeg har ikke fortrudt den handling og den plan, jeg lavede dengang,” lød det fra Linse, der i et opslag på Instagram nu vælger at uddybe situationen.

“Der er blevet skrevet og sagt en del de seneste par dage efter udgivelsen af Didde’s og min bog (...) Jeg ved, at vores sprog kan virke hårdt, når vi taler med hinanden, men jeg vil gerne understrege, at jeg aldrig har haft til hensigt at grine af, tale ned til eller håne nogen,” skriver hun og fortsætter:

“ Selvfølgelig ved jeg godt, at det ikke var i orden, og jeg ville aldrig tage en sådan beslutning i dag, sagen er 26 år gammel, og jeg er et helt andet sted i mit liv nu, og har været det i mange år. Jeg vil gerne understrege, at jeg aldrig nogensinde vil opfordrer til vold,” slår Linse fast i opslaget, som du kan se i fuld længde her.