Efter omtalt Netflix-teaser: Nu bryder Prins William tavsheden

07/12/22 08:24

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Prins William har brudt tavsheden efter den seneste Netflix-teaser af lillebrors dokumentar.

Prins William har brudt tavsheden, efter at Meghan Markle og prins Harry kastede deres seneste 'Netflix-bombe' over den kongelige familie og annoncerede, at deres kontroversielle nye Netflix-serie lanceres på torsdag.

Prins William udtalte sig endelig efter den seneste teaser-trailer, der kom, for at lykønske Wales' rugby-mænds nye cheftræner. Det skriver Mirror.

Mens Meghan og Harry fortsætter deres indtog i kendislivet, afspejler Williams udtalelse andre medlemmer af den kongelige families indsats for at forsøge at fortsætte som normalt.

Det seksdelte serie vil efter sigende være "fuldstændig eksplosiv". Parret har teaset udgivelsen med to trailere, hvoraf den seneste faldt få timer før Charles blev 'ægget' under en gåtur i Luton.

Det sker, da Harry og Meghan modtager Ripple of Hope i New York, en pris, der gives til folk, der betragtes som eksemplariske ledere, der viser en forpligtelse til social forandring.

Parret bliver angiveligt betalt hele 758.737.189,70 for serien, der vil tage verden med ind bag de lukkede døre.

Man frygter, at den kommende serie kan skildre andre medlemmer af kongefamilien på en ikke så flatterende måde.

Meghan og Harry gav et interview på scenen til Ripple of Hope-gallaen i New York i aftes efter at have modtaget en pris.

Parret fortalte om deres liv siden de flyttede til USA, og deres egne erfaringer med mental sundhed.

Efter at reflektere over det øjeblik, Meghan åbnede op for sine episoder med selvmordstanker, mens hun var en del af kongehuset under parrets kontroversielle interview med Oprah Winfrey, sagde Meghan: "Jeg vil ikke have, at nogen skal føle sig alene.