Efter skilsmisse fra Timm Vladimir: Katrine Engberg har fundet en ny

17/11/21 07:15

Julie Møller

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix.
Tre måneder efter bruddet har Katrine Engberg fundet en ny.

Tilbage i september flyttede Bagedyst”-værten Timm Vladimir og krimiforfatteren Katrine Engberg fra hinanden efter 13 år sammen.

Men nu har hun fundet sig en ny kæreste. Det afslører Se & Hør. 

Forrige weekend fandt bogfestivalen Bog Forum sted, og her dukkede krimiforfatteren ikke op alene. 

Til at starte med var hun lidt tøvende, når snakken faldt på den nye fyr, men da hun fik et kys af vedkommende, var det svært at benægte:

“Det er jo ingen hemmelighed,” lød det smilende fra Katrine Engberg, der dog ikke ønskede at fortælle mere om den nye kærlighed.

I september flyttede Bagedyst”-værten Timm Vladimir og krimiforfatteren Katrine Engberg fra hinanden efter 13 år sammen. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix.

I september flyttede Bagedyst”-værten Timm Vladimir og krimiforfatteren Katrine Engberg fra hinanden efter 13 år sammen. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix.

Tilbage i 2016 offentliggjorde Timm Vladimir og Katrine Engberg, at de gik hver til sit. Sådan endte det dog ikke, og det lykkedes for de to at finde sammen igen.

Faktisk var det aldrig planen, at de skulle skilles. Det forklarede Timm Vladimir til Ekstra Bladet i 2016.

"Vi har aldrig skullet skilles. Det var en af de ting, der blev blæst op. Vi havde nogle problemer på et tidspunkt, men vi har aldrig skullet skilles. Det stod i én avis, og så skrev alle andre af efter den. Det er også nemmere end at spørge selv.”

Men nu er det altså slut for det tidligere par, der sammen er forældre til 12-årige Cassius.