Efter skilsmisse: Nu er Line Hoffmeyer og Lasse Rimmer på ferie sammen

03/1/22 12:39

Julie Møller

Foto: Michael Stub/Ritzau Scanpix.
Selvom parret blev skilt sidste år, så er de fortsat gode venner.

Tilbage i august meddelte Line Hoffmeyer og Lasse Rimmer på deres Instagram-profiler, at de skulle skilles. 

Kort før deres to års bryllupsdag gik kærligheden i stykker, og de to gik hver til sit.

Trods bruddet er der ingen tvivl om, at der stadigvæk er et venskab hos det tidligere ægtepar. På Instagram har Line Hoffmeyers mange følgere blandt andet kunne se, hvordan Lasse Rimmer har hjulpet sin tidligere hustru på plads i en ny lejlighed. 

Nu er de to også taget på ferie med hinanden. Det fortæller Line Hoffmeyer i et opslag på Instagram. 

“Hele efteråret har jeg gerne ville ud at rejse. Først troede jeg det skulle være alene, men med coronasituationen turde jeg sgu alligevel ikke begive mig uden for Danmarks grænser på egen hånd. Heldigvis holdt jeg nytår med Lasse og Hedvig, der godt kunne se det lækre ved Gran Canaria, da vi sent på aftenen opdagede, at ingen af os havde væsentlige planer de næste 8 dage, og så bookede jeg altså sådan en omgang,” skriver hun på det sociale medie.

Foto: Michael Stub/Ritzau Scanpix.

Foto: Michael Stub/Ritzau Scanpix.

Hedvig er Lasse Rimmers datter fra et tidligere ægteskab, som altså også er med på ferien. 

Ingen utroskab 

I forbindelse med bruddet sidste år, slog begge fast, at ingen tredjepart, utroskab eller andre uærligheder var årsagen til bruddet - samt at der ikke var vrede mellem dem. 

"Jeg er stadig fuld af kærlighed til den kvinde, der har gjort livet lysere og gladere for mig og mine i flere år. Du har gjort vores liv så meget bedre, Line. Tak! Spørger nogen mig på mit dødsleje, hvad jeg har været mest taknemmelig for, så vil jeg svare, at de år, du valgte at dele med mig, er blandt de vigtigste. Jeg har været en heldig mand,"lød det blandt andet fra Lasse Rimmer.