Efter to år: Nu kan Sofie Linde og Joakim Ingversen ånde lettet op

17/07/2023

Ida Hansson

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix
Nu kan parret 'endelig' sænke skuldrene.

Mest læste i dag

Sofie Linde og Joakim Ingversen kan endelig trække vejret lettet. Efter to års hårdt arbejde er deres sommerhus på Langeland færdigt - eller i det mindste færdigt nok til at de kan nyde en sommer der, som de fortalte til Her & Nu.

Parret købte sommerhuset for to år siden, og det har været en lang rejse siden da. Huset, som havde stået tomt i lang tid, krævede en del kærlighed og renovering før det kunne blive deres drømmesommerhus. Men det har ikke kun været en udfordring, det har også været en mulighed.

Sofie Linde fik idéen til tv-serien 'Linde på Langeland', hvor et filmhold fulgte og dokumenterede renoveringsprojektet. Serien har kørt i to sæsoner på TV 2.

Renoveringen tog dog længere tid end forventet, og filmholdet var stadig til stede på Langeland sidste sommer. Men nu er sommerhuset i Snøde på Langeland endelig færdigt.

"Vi er så færdige, at vi nu skal have en sommer, hvor vi skal bo der. Uden tv-hold og uden tvillingerne," siger Sofie Linde.

Tvillingerne, tømrerne Anders og Phillip, har hjulpet parret med at sætte huset i stand gennem serien. Deres deltagelse i 'Linde på Langeland' har gjort dem til store stjerner, endda mere populære end Sofie Linde og Joakim Ingversen selv.

Sofie Linde fortæller, at tvillingerne var mere populære på Roskilde Festival, hvor efterspørgslen efter selfies, autografer og interviews overgik hendes egen.

Nu ser Sofie Linde frem til at nyde sommeren i det færdige sommerhus.

"Nu kan vi nyde huset. Nu er der værelser. Fra starten har min målsætning været senge. Og det er der nu. Taget er også tæt. Siger jeg. Nogen mener, det drypper meget et sted. Og det er ikke fra, da jeg spulede væggen. Det er blevet så godt," siger hun med et smil.

Anbefalet til dig