Efter ulykke: Pernille Vermund har været under kniven

28/4/22 15:25

Nicolai Busekist

Foto: Presse/Nye Borgerlige
Nye Borgerlige-politiker Pernille Vermund har afsløret, at hun har været en tur under kniven.

Pernille Vermund, der i sit daglige virke er formand for partiet Nye Borgerlige, har været på en skitur. Tilsyneladende gik turen dog ikke helt, som hun havde regnet med.

I et opslag på Instagram, hvor hun også har delt et billede af sit knæ, der er pakket ind i en bandage, afslører hun nemlig, at det har kostet hende flere ture på operationsbordet.

"På vej hjem efter, hvad der forhåbentlig bliver min sidste knæoperation," skriver Pernille Vermund til sit oplag på det sociale medie.

Hun afslører også, at lægerne har været i gang med lidt af hvert, da hendes knæ tilsyneladende er blevet udsat for en hård omgang på skituren.

"Delvis fjernelse af ødelagt menisk, nyt korsbånd samt udtagning af skrue efter korsbåndsoperationen. Alt sammen forårsaget af en tåbelig skiulykke," skriver politikeren.

Skiulykken har ikke kun medført, at hun har været under kniven. Den betyder også, at hun nu er nødt til at give sit knæ hvile.

Hun glæder sig dog over, at hun ikke er selv om det. Hun får nemlig støtte fra sin kæreste, tidligere administrerende direktør for DBU Claus Bretton-Meyer, som hun kalder for 'verdens mest omsorgsfulde'. Derfor er hun også sikker på, at det hele nok skal gå.

"Nu skal knæet hvile et par dage, og med min dejlige kæreste, som er verdens mest omsorgsfulde, skal det nok gå godt," skriver Pernille Vermund.

Hun runder sit opslag af med at skrive, at hun ser frem til at være tilbage i kampform.

"Men for pokker, hvor jeg glæder mig til at komme tilbage i kampform," skriver hun.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

På sin story på Instagram har hun desuden delt et billede af den skrue, hun har fået fjernet fra sit knæ i forbindelse med operation.

Efterfølgende har hun også delt et billede af sine ben, hvor et blodigt plaster kan ses på det ene knæ, som hun er blevet opereret i, efter sin skiulykke.