Ekspert afslører: Disse 5 fejl laver folk i soveværelset

16/9/22 08:31

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
En sex-ekspert afslører nu, hvilke fejl der ofte bliver begået i soveværelset.

Der er ingen regelbog, når det kommer til sex, hver person har sine egne unikke særheder, kinks og eventuelle dårligdomme. Men ifølge en 'sexpert' er der 8 almindelige fejl, som folk ofte begår, og det hæmme sexlivet. Det skriver Daily Star.

Mangel på erotik
Mediet Fatherly rapporterede, hvordan denne energiske komponent af sex ofte bliver kasseret i løbet af et langvarigt forhold og i stedet handler om bare at få handlingen gjort.

Eksperterne anbefaler at fokusere på at gøre forholdet som helhed mere sensuelt – for eksempel dybe kys i forspilet og hviskende komplimenter.

Skynde sig for meget
Nogle gange bliver tingene så hede og tunge, at du bare trænger til at det skal gå stærkt – og det kan være meget sjovt, hvis I begge går tilfredse med det.

Men at gentagne gange skynde sig gennem sex for at nå en lykkelige slutning er en fejl, som mange mennesker er skyldige i. Så tag dig god tid, sæt farten ned, og vær opmærksom på de erogene zoner.

Følger et manuskript
En af de almindelige sexfejl er at følge det samme manuskript hver gang. Du skal ikke prøve noget, du er utilpas med, men at blande den position, sted eller rækkefølge, du foretager bevægelserne i, kan genoplive din elskov.

At gøre alt for hendes "forspil"
Ja, forspil er vigtigt, men ikke hver berøring eller hvert kys skal være en del af forspillet. Begrebet forspil betyder, at alt behageligt bliver hastet igennem for at nå hovedbegivenheden.

At lægge pres på hendes orgasmer
Nogle gange er en orgasme ikke opnåelig, uanset hvor godt det føles, eller hvor sjovt du har det.

Hvis du ikke er i det rigtige headspace, sker det ikke, og at lægge pres på orgasmen vil kun drive den længere væk.