Ekspert: Sådan fjerner du gule pletter fra toilettet

02/6/22 06:10

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Er du ogå træt af at se grimme, gule rander i toilettet? Så skal du læse det her.

Vi kender det alle sammen. Det er irriterende at have et toilet med gule rander, og de er ofte stædige og svære at få væk.

Med bakterier og fugtig luft rundt omkring er toiletter nogle af de sværeste områder at holde rent i næsten enhver husstand, og næsten alle toiletter har disse gule pletter.

Heldigvis har fans af Fru. Hinch delt deres bedste anbefalinger til at fjerne disse og få toilettet til at glitre som nye igen. Det skriver blandt andre TheSun.

Fru. Hinch, hvis rigtige navn er Sophie Hinchliffe, har længe været en favorit blandt andre rengøringsentusiaster med tæt på 4,5 millioner følgere på Instagram.

Hun blev berømt for et par år siden med forskellige hjemmehacks, og hun har over 4 millioner følgere på Instagram.

Toiletsædet er det område, der kommer mest i kontakt med mennesker, så det er vigtigt at holde det rent og hygiejnisk.

Heldigvis blev indlægget fra Fru Hinch fyldt med forslag, hvor de fleste anbefalede at prøve en kombination af hvid eddike og bagepulver for at få toiletterne til at "føles som nye".

"Mit toilet var vildt dårligt, og jeg brugte en kombination af hvid eddike og bagepulver til at fjerne alle pletter. Det fungerede og føles som nyt," afslørede en person og fortsatte:

"Jeg bruger en halv kop bagepulver med nok hvid eddike til at danne en pasta og glatte den ud over toilettet, der dækker begge sider." 

Efterfølgende lod hun det sidde i 20 minutter, og brugte en blød svamp til at fjerne resterne.