Mike tog til YouTube-kanalen KitchenTipsOnline og afslørede, hvordan man bremser modningsprocessen, så man kan holde sine bananer gule i helt op til 15 dage.
Og måske det bedste af det hele? Det er utrolig, utrolig nemt! Det skriver DailyStar.
I videoen forklarede han, hvordan frugten primært producerer ethylengas i stilken, når de modnes, som så spredes til resten af bananen.
Så mange mennesker pakker simpelthen stænglerne af bananer ind i husholdningsfilm for at hjælpe med at bremse modningsprocessen.
Mike besluttede at bevise effekten af hacket med ethylenabsorptionskugler, og købte derfor to bundter bananer på samme tidspunkt.
Foto: Shutterstock
Han placerede derefter det ene bundt på sit køkkenbord og det andet i en lufttæt beholder.
"Dag fem og seks er, når vi begynder at mærke en væsentlig forskel," forklarede han.
"Dag otte bemærkede jeg, at bananerne, der ikke var i beholderen, var betydeligt blødere end dem i beholderen.
Mike fortsatte: "Hvis du opbevarer bananerne i køleskabet, efter at de er modnet på køkkenbordet, kan det indvendige af bananen bremse modningen. Udvendigt vil fortsætte med at modne, og det bliver ret mørkt."