Eksperter afslører: 3 trin til at få en større penis

16/3/23 09:52

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Mange mænd drømmer måske om at være lidt mere veludrustede- og nu kan det faktiskt lad sig gøre.

Mange mænd kigger faktisk rundt på nettet for at finde ud af, om og hvordan de kan udvide størrelsen af ​​deres penis.

Men lad os se det i øjnene, nogle af disse muligheder kan omfatte kirurgi, og tanken om at lægge din 'llille vent' under kniven kan være skræmmende.

Data fra Google Trends har afsløret, at søgningen "penisforstørrelse" er steget mellem 2021-2022 med over 100 procent, mens personer, der søger efter penisforstørrelsespiller også er steget med 44 procent.

Men hvad nu hvis jeg fortalte dig, at der var en måde at få din penis til at se større ud uden smerten (eller rettere sagt frygten) for operationen dernede?

Ifølge eksperter er der. Det skriver The Sun.

Det er en simpel 'tretrinsraket', som enhver fyr kan følge.

"Mange mænd, der bekymrer sig om størrelsen af ​​deres penis, har generelt problemer med kropsbilledet. Det, der sker, er, at de har en tendens til at fokusere deres dårlige kropsbillede på deres penis," sagde professor Kevan Wylie, en seksuel medicinkonsulent.

"Ofte kan rådgivning gøre en reel forskel for patienten ved at opbygge selvværd, korrigere forvrængede syn på kroppen og lære mere om, hvad der gør folk attraktive," tilføjede han.

Her er hvad du kan gøre i mellemtiden for at øge din størrelse:

Trim 'skægget'
Du har hørt ordsproget "klip græsplænen for at få træet til at se større ud", ja det er præcis, hvad trimning af di kønsbehåring vil gøre.

Forvis ølmaven
At tabe sig er en fantastisk måde at få din 'lille ven' til at se større ud. Det kommer ikke til at se så imponerende ud, hvis du har en ølmave hængende over den.

Kom i form
Ikke kun vil det at komme i form få dig til at se bedre ud, men du vil også få det bedre. Det siger sig selv, at hvis du føler dig sexet, vil dit kærlighedsliv også blive bedre.

Fair nok.. disse råd vil faktisk ikke gøre din penis fysisk større - det vil bare få den til at se større ud.