Eksperter: I har spist ristet brød forkert hele livet

25/4/22 12:39

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Du tror måske, at der ikke er nogen "rigtig måde" at spise ristet brød på - men det er der måske alligevel.

Du tror måske, at du er en kulinarisk troldmand, men nogle gange tager selv eksperterne fejl i køkkenet. Noget så simpelt som at koge pasta kunne være galt, efter at topkokke afslørede deres tips til den italienske mad.

Når det kommer til at koge æg, har vi åbenbart også gjort det forkert. For nu at spare os for flovheden har eksperter afsløret, hvordan man spiser toast - og denne måde er en game-changer. Det skiver DailyStar.

Kloge hoveder hos EatThis sagde, at du kan hæve smagen af ​​toast baseret på den måde, du holder brødet på. Og denne måde er så lækker, at den måske endda "ændrer dit liv".

"Først skal du sørge for, at din topping består testen på hovedet. Hvis det er tilfældet, så spis din toast med toppen nedad, så dine smagsløg får mest muligt ud af oplevelsen med toasten. Det her går helt imod reglerne (ha ha), men stol på os," sagde eksperterne.

I andre m adråd blev det tidligere afsløret, at briterne har spist deres Yorkshire-puddinger forkert.

Før har en tidligere KFC-arbejder fortalt vidt og bredt om, hvordan man får gratis mad og tre andre hemmelige tips.

Josh, iført sin gamle KFC-kasket, sagde, at der er enkle måder at få mere ud af dit måltid på, og delte det med sine TikTok-følgere.

Han startede med at sige: "Hvis du ikke vil have en drink, kan du bare bytte den ud med noget andet tilbehør. Da jeg arbejdede der, var der bogstaveligt talt ingen, der vidste det, da de bestilte."

Skal du til at vende bunden i vejret på din toast fra nu af?