Emily Ratajkowski overlader meget lidt til fantasien: Er iført helt gennemsigtig kjole

13/07/2023

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Modellen Emily Ratajkowski er ikke bleg for at vise hud, hvilket hun endnu engang har bevist med en række billeder på de sociale medier.

Mest læste i dag

Emily Ratajkowski har delt en række nye billeder på det sociale medie Instagram. Fælles for disse billeder er, at der ikke er meget, der er blevet overladt til fantasien.

Den 32-årige model er på billederne (og i videoerne) iført en hvid, gennemsigtig kjole. Derfor har hun ikke gjort den store indsats for at skjule, hvad hun har under kjolen. Hun har tilmed også valgt at droppe bh'en.

Den amerikanske model har aldrig været bange for at vise sin smukke og slanke figur frem. Alligevel bliver det ved med at være populært blandt hendes 30 millioner følgere, når hun deler enten videoer eller billeder af denne karakter.

På hendes første billede i det nye opslag, der fik på den anden side af en million likes på mindre end 18 timer, står hun i et køkken. Om det er hjemme hos hende selv, melder opslaget ikke noget om.

Modellens kjole er blevet forsynet med frynser langs kanten og ned ad ryggen. Desuden kan man også se, at den har en stor udskæring i brystområdet, hvorfor der er relativt frit udsyn til hendes barm - både fra siden og fronten.

På et af de andre billeder indtager hun en stilling med benet op mod en væg i køkkenet. Her får hun ikke blot vist sin gennemsigtige kjole frem. Hun giver også et udsyn til hendes barm fra siden.

"Nogle gange skal man bare have kjolen på og være den pige. Tak Michael Rubin. Vi havde det sjovt," har hun skrevet som tekst til sit opslag på Instagram.

Foruden de to billeder, har hun også delt en video af sig selv, der danser og twerker. Dette formår hun at kombinere med, at hun bevæger sig gennem festen med hendes hvide kjole på.

Anbefalet til dig