Emily Ratajkowski smider tøjet og afslører ny kæreste

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Emily Ratajkowski har valgt at vise sin nye flamme frem på noget atypisk vis – nemlig ved at dele et billede, hvor hverken hun eller kæresten har tøj på.

Mest læste i dag

Emily Ratajkowski har valgt at vise sin nye flamme frem på noget atypisk vis – nemlig ved at dele et billede, hvor hverken hun eller kæresten har tøj på.

Men blot et par måneder efter, at de blev set sammen, løb det ud i sandet, og det udviklede sig derfor aldrig til et reelt forhold mellem Pete Davidson og den 31-årige model.

Og nu viser det sig, at hun har valgt at kaste sin kærlighed over en ny fyr. Et nyt billede på det sociale medie Instagram ser nemlig ud til at bekræfte hendes forhold til komiker Eric André.

Billedet er blevet delt af den 39-årige komiker, og man kan roligt sige, at det ikke er meget tøj, hverken han eller hun har valgt at iføre sig.

Eric André ligger på en veloursofa, hvor han ikke har så meget som en trevl på kroppen. Det eneste, der dækker hans ædlere dele, er et lyserødt hjerte.

Tager man et kig på de spejle, der er placeret bag sofaen, som den kendte komiker ligger på, kan man se Emily Ratajkowski, der heller ikke har meget tøj på. Faktisk har hun intet andet, end en bh på.

Foto: Instagram

Derudover er der også andre ting på billedet, hvilket blandt andet omfatter deres tøj, der er blevet smidt rundt i lokalet.

I kommentarsporet er der mange af deres følgere, der har givet udtryk for, at de synes, at André og Ratajkowski er et noget umage par.

Der er dog også mange, der blot har ønsket dem tillykke, og givet udtryk for, at de håber, at det nye par bliver lykkelige sammen.

En helt tredje gruppe af personer havde mere travlt med at undre sig over, hvorfor i alverden man har valgt at placere tre spejle på den måde.

Anbefalet til dig