Endnu en stor ændring i Vild med dans: ”Programmet skal udvikle sig”

01/10/2019

Nanna Christina Smidt

Mikkel Kessler og Mille i en quickstep i program tre af Vild med dans. Foto: Henrik Ohsten/TV 2
I år er der mange nyheder i Vild med dans, for ikke nok med at vi for første gang ser to af samme køn danse sammen, så kommer der også i fjerde program en helt ny dans.

Mest læste i dag

Der kommer en helt ny dansekategori på programmet når parrene skal på gulvet for fjerde gang i denne sæson. Programmet trænger fornyelse ifølge redaktør, Thomas Strøbech.

Frit valg mellem tre dansestilarter

Den nye dans der kommer på programmet kommer til, at hedde Ønskedans, og de par, der får den kategori, kan vælge mellem de tre dansestilarter, som er street, moderne og showdans. Hvert par skal så blive enig om, hvilken stilart de vil danse.

Disse stilarter er alle tre tidligere set i Vild med dans, men til forskel fra tidligere sæsoner bliver dansene nu en mere fast del af showet.

Skal være mere banebrydende

Thomas Strøbech, der er redaktør for Vild med dans forklarer, at Vild med dans trænger til fornyelse efter 15 sæsoner.

”Vi forsøger altid at forny Vild med dans uden at miste essensen, som er de ti klassiske konkurrencedanse. Vi vil gerne brede nogle af de mere banebrydende danse, vi normalt ser til sidst i sæsonen, ud over hele forløbet,” siger Thomas Strøbech til TV2.

Inddeles i grupper

Ikke alle får lov at afprøve den nye kategori i fredagens program. Der er nogen der må vente, da deltagerene inddeles i grupper, og andre først får muligheden senere på sæsonen:

”Vi har fordelt ønskedansene i fire forskellige programmer inden sæsonen gik igang, så den blev en fast del af hele 'Vild med dans' i stedet for bare en temaaften. Alle par vil i princippet møde den på et tidspunkt. Jeg tror ikke, man kan sige noget entydigt om, hvorvidt det er en fordel eller en ulempe, hvornår i forløbet man får den.” forklarer Thomas Strøbech.

 

 

Anbefalet til dig