Endnu en X Factor baby på vej

17/02/2020

Kathrine Frich Lindstrøm

Foto: Lasse Lagoni/TV 2
Til liveshowsne nu på fredag kommer der til at være en lille ekstra dommer i maven på Oh Land

Mest læste i dag

X factor dommeren Oh Land er i fuld sving med forberedelserne til de kommende X factor liveshows. 

Babybulen vises frem

På fredag starter liveshowsne, hvor Oh Land, som lyder det borgerlige navn Nanna, skal vise, hvad hendes sangere over 23 år har lært siden bootcampen.

Den kvindelige dommer får dog muligvis lidt udfordringer med at finde tøj til liveshowet, det fortæller hun selv på sin Instagramprofil, hvor hun skriver: 

Anden graviditet på live-tv

Oh Land har i forvejen sønnen Svend, der blev født i februar 2016. Selvom det er anden gang Oh Land skal være mor, så er det dog første barn for hendes kæreste Adi Zukanović, der også er musiker. Og Land blev nemlig skilt fra Svends far, Eske Kath i 2017.

Som Oh Land selv skriver i opslaget på Instagram, regner hun med at få svært ved at finde tøj til liveshows. Det er ellers noget som sangeringen har efaring med. Under sin graviditet med sønnen Svend var hun nemlig også at finde på live-tv. Dengang var hun dommer på programmet 'Voice Junior', men har siden 2019, hvor TV2 overtog det populære sangprogram, været vært på X Factor.

Liveshows skydes igang

‘X Factor’ sender første liveshow nu på fredag den 21. februar. Mentortrioen, der nu kører på andet år, skal traditionen tro arbejd med hver sin kategori af sangere: Oh Land er mentor for solisterne over 23 år, Blachman skal arbejde med de unge under 23 år, og Ankerstjerne skal få grupperne til at spille sammen.

Anbefalet til dig