Enlig mor idømt bøde på 2.500 kroner: Naboerne klagede over 'støjende aktivitet i soveværelset'

22/9/22 08:40

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Kristin Morgan vil blive tvunget til at betale i alt 7.100 kroner.

En enlig mor er blevet idømt en bøde på 2.500 kroner efter at have modtaget måneders støjklager fra sine naboer. Kristin Morgan fra Wrexham, undersøger nu, om hun kan få hjælp til at finansiere isolering i sine vægge.

Plejemedarbejderen siges at have bebrejdet sin søn og hans partner for de passionerede lyde, og er blevet dømt til at betale 4.500 kroner i omkostninger. Det skriver Daily Star.

Hun har tilstået fire lovovertrædelser ved at undlade at følge en anmodning om, at hun stoppede støjen "skabt af tydeligt hørbare vokaliseringer i forbindelse med elskov og højlydte samtaler sent om aftenen og tidligt om morgenen".

Louise Edwards, anklager for Wrexham County Borough Council, sagde, at myndigheden først blev informeret om støjproblemer i juli 2020 efter en højlydt fest.

Et advarselsbrev blev sendt til Kristin Morgan, og der var også et stort antal optagelser, som naboerne havde optaget.

Louise Edwards sagde, at en politibetjent foreslog, at Kristin Morgan byttede værelse med sin søn og hans kæreste. Dog fortsatte klagerne, og der blev installeret støjmonitorer ved naboboligen.

"Dette bekræftede den høje støj fra seksuelle aktiviteter fortsatte og høje samtaler. Naboer har været udsat for støjgener i en uacceptabel periode, som de beskrev som en forfærdelig oplevelse, der har påvirket deres helbred. De føler sig ikke længere glade i deres eget hjem og føler sig på kante," sagde anklageren.

Forseelserne strakte sig fra juledagene frem til den 4. april, rapporterer NorthWales Live.

Kristin Morgan, der repræsenterede sig selv, fortalte dommerne, at hun var flyttet ind i et nedslidt hus. Hun havde forsøgt at forbedre det og spare til isolering. Hun sagde, at de var en "normal familie".

Retsformand Andrew Stubbs sagde, at de anerkendte, at Morgan var natarbejder og måske ikke havde brugt ret meget tid i huset om aftenen. Hendes søn Aled står også over for fire lovovertrædelser i henhold til miljøbeskyttelsesloven. Hans sag blev udsat i hans fravær til næste måned.